Donderdagavondduik: Zandmeren Vervallen Haven (verzamelen 18:45 winkel HL)

Date/Time
Date(s) - 24/08/2023
19:30 - 23:00

Location
Zandmeren Vervallen Haven

Categories

Kaart wordt geladen...

Iedere donderdagavond wordt er gedoken in de regio Den Bosch.

Moet je nog een fles vullen ? We verzamelen dan rond 18:45 uur in de winkel van Herman Lieven Duiksport om de fles te vullen en om eventueel een bakkie te drinken.

Rond 19:00 uur (afhankelijk van de locatie) vertrekken we naar de duiklocatie. De locatie is wel altijd vooraf al in de agenda te vinden. We streven ernaar om maximaal een half uur te rijden vanuit de winkel.

Elke donderdagavond is het een andere locatie. De brevettering is vooralsnog Open Water, maar naar mate de dagen korter worden, zal dit veranderen. We duiken standaard 1 uur. Daarna er tijd is om gezellig na te kletsen.

Mocht de duik onverhoopt niet doorgaan (bij 2 duikers gaat hij door)  bijvoorbeeld door slecht weer, dan wordt dat gemeld in onze groepsapp.

Wil je meer weten over de duiklocatie?  Klik dan op Location en je komt op een nieuwe pagina, inclusief een link naar Duikersgids. Daar vond je allerlei informatie over de locatie en logs van collega duikers.

Verzamelen bij de locatie :  19:30 uur

Einde circa 22:00 uur

Brevet : minimaal SSI Open Water of een gelijkwaardig brevet OF een andere organisatie

Oorkonde en/of brevetpas bij mijlpaal duiken
Wanneer je een nieuwe duikmijlpaal bereikt had, is het natuurlijk leuk dat te vieren! Heb je je 100/200/300/500 of zelfs 1000duik gemaakt terwijl je lid bent van het duikteam? Van harte gefeliciteerd! In de winkel ligt een oorkonde voor je klaar om deze mijlpaal te vieren, en voor onze Gold members volgt binnen enkele dagen ook een officiële erkenningspas.

 

Reserveringen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.