Mermaid Teambuilding activiteit

Wil je iets origineels doen tijdens je teambuilding? Iets anders dan anders? Denk dan eens aan een Mermaid Experience met je team. Teambuilding werkt het beste, wanneer alle teamleden op een prettige manier buiten hun reguliere comfortzone opereren. Dit leidt tot nieuwe inzichten en een betere samenwerking. Hiervoor is een mermaid experience natuurlijk uitermate geschikt.

Één van onze Mermaid instructeurs heeft speciaal hiervoor een mermaid teambuilding experience geschreven, op basis van de Try Mermaid opleiding van SSI. Niemand hoeft hier enige eerdere mermaid ervaring voor te hebben, een normale zwemvaardigheid is voldoende.

Je voltooit een zeemeerminervaring met een SSI-professional in een zwembad en leert vaardigheden op instapniveau, waaronder zwemmen met een zeemeermin-staart. Verdien het SSI Try Mermaid erkenningsniveau.

De mermaid introductie begint met een theoriesessie, gevolgd door het passen van een zeemeerminstaart. Daarna gaan we omkleden en besteed je ongeveer een uur in het water samen met een van onze mermaid instructeurs. We gaan zorgen dat je je aan het eind van de sessie als een vis een zeemeermin in het water voelt.

Aanvullende informatie

  • Kosten € 169,- per persoon
  • Minimale leeftijd 18 jaar
  • Groepsgrootte 4-16 personen
  • Neem je eigen badkleding mee
  • Wij zorgen voor alle andere materialen
  • De totale ervaring duurt ongeveer 3-3.5 uur.
  • Cursuslocatie: in overleg

Cursusdata

Een mermaid teambuilding wordt altijd ingepland in overleg en buiten onze reguliere zwembadmomenten. Locatie en tijd/datum zijn daarom vrij te bepalen in overleg (op basis van beschikbaarheid van een zwembad). Wil je een activiteit inplannen? Neem dan contact met ons op via info@lieven.nl of 073-6131763.