Waterproof Demo Dagen

Herman Lieven Duiksport organiseert in samenwerking met Waterproof Demo Dagen op zaterdag 10 & zondag 11 september. Dit is de uitgelezen kans te ervaren waarom Waterproof een absoluut topmerk is. Je kunt zelf duiken met een Waterproof droogpak, vragen stellen aan ons en aan de mensen van Waterproof en daarbij een hele leuke dag hebben.

Wat kun je testen?

Tijden

  • Zaterdag 10 september van 08.30 tot 14.00 uur
  • Zondag 11 september van 08.30 tot 14.00 uur

Uitleg en begeleiding

Wij zorgen voor ervaren Waterproof droogpak duikers die je kunnen helpen met het passen en aantrekken van het droogpak en die samen met jou onder water gaan. Zo heb je het meeste aan je demo duik en kun je volop testen en genieten.

Wij zijn ook aan de waterkant aanwezig om je vragen te beantwoorden en worden hierbij ondersteund door Henrik Borg, de sales manager van Waterproof die speciaal voor deze weekeinden naar NL komt. Wij durven te stellen dat wij deze weekeinden iedere vraag kunnen beantwoorden!

Inschrijven en meedoen (gratis)

Lijkt het je leuk om mee te doen met de demo dagen? Meld je dan nu aan via info@lieven.nl (of gebruik onderstaande knop) en geef dan deze informatie aan ons door:

  • Naam, adres en telefoon nummer
  • Kom je alleen of met meerdere mensen
  • Welk droogpak wil je testen
  • Wat is je maat indicatie (belangrijk voor droogpak)

Je krijgt dan van ons een bevestiging en ongeveer 6 dagen voor aanvang een e-mail met tijden, tips en locatie (het wordt vlakbij onze winkel gehouden, verzamelen is dan ook bij de winkel).