Introduik

Meer dan 70% van het aardoppervlak is bedekt met water. Deze onderwaterwereld is ongekend mooi en biedt een prachtige ervaring voor iedereen die een nieuw avontuur wil aangaan. Dit avontuur begint met een introductieduik, waarin we je onder begeleiding laten kennismaken met de duiksport.

Een introductieduik is een eerste kennismaking met duiken. Onder professionele begeleiding, en in kleine groepen, ervaar je het ademen en zweven onderwater. De introductieduik duurt 1 avond. Ben je nieuwsgierig? Heb je het altijd al willen doen? Of wil je gewoon voor vrienden of collega’s een leuke dag of avond organiseren? Dan is een introductieduik een perfecte match!

Voorafgaand aan de duik word je ontvangen in onze winkel met een kopje koffie en een korte theorieles. Samen passen we de verschillende duikmaterialen die je nodig hebt en daarna gaan we naar het zwembad. We spenderen ongeveer 30 minuten onder water, waardoor je een goede indruk krijgt van het duiken. Na afloop hebben we een nabespreking waarin we graag horen wat je er van vond.

Cursusdata

Hoe schrijf ik me in

Hierboven zie je een evenementenkalender met alle data van aankomende groepsintroducties. Wil je een privé intro doen, of kom je er met bovenstaande data niet uit? Neem dan contact met ons op door middel van het contactformulier rechtsboven op de pagina, mail met info@lieven.nl of bel met 073-6131763.

Wil je deelnemen aan een groepsopleiding? Tik dan een startdatum hierboven aan om naar de detailpagina van de cursus te gaan. Hier vind je een korte omschrijving van de cursus, de algemene voorwaarden voor de cursus en de “Komende data”. Bij Komende data zie je de datum van je keuze. Registreer je vervolgens voor de cursus door op “registreer” te drukken rechts naast deze datum.

Je wordt nu naar de SSI website geleid, waar je nogmaals op de cursus infopagina zit als laatste bevestiging. Druk hier nogmaals op “registreer” en maak een SSI account aan, of log in met je bestaande SSI account. Je staat nu ingeschreven voor deze cursus en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Aanvullende informatie

Try it all aanbieding

Hou je van wateractiviteiten, maar weet je nog niet wat je moet kiezen? Doe dan nu een introductieduik, freedive introductie en try mermaid samen voor slechts € 100,- (normaal €139,-). Om gebruik te maken van deze aanbieding stuur je een mailtje naar info@lieven.nl met daarin je naam, telefoonnummer en Try It All aanbieding.