Introduik

Meer dan 70% van het aardoppervlak is bedekt met water. Deze onderwaterwereld is ongekend mooi en biedt een prachtige ervaring voor iedereen die een nieuw avontuur wil aangaan. Dit avontuur begint met een introductieduik, waarin we je onder begeleiding laten kennismaken met de duiksport.

Een introductieduik is een eerste kennismaking met duiken. Onder professionele begeleiding, en in kleine groepen, ervaar je het ademen en zweven onderwater. De introductieduik duurt 1 avond. Ben je nieuwsgierig? Heb je het altijd al willen doen? Of wil je gewoon voor vrienden of collega’s een leuke dag of avond organiseren? Dan is een introductieduik een perfecte match!

Voorafgaand aan de duik word je ontvangen in onze winkel met een kopje koffie en een korte theorieles. Samen passen we de verschillende duikmaterialen die je nodig hebt en daarna gaan we naar het zwembad. We spenderen ongeveer 30 minuten onder water, waardoor je een goede indruk krijgt van het duiken. Na afloop hebben we een nabespreking waarin we graag horen wat je er van vond.

Cursusdata

Aanvullende informatie