Duikteam informatie

Herman Lieven heeft een eigen duikteam vol enthousiaste duikers. Als lid ben je dan ook altijd verzekerd van voldoende buddies. Dankzij de duikteam agenda is inschrijven voor duiken zeer eenvoudig en zie je direct wie er nog meer aanwezig zullen zijn. Door de wekelijkse vrije duiken en de extra georganiseerde duiken, is er voor ieder wat wils.

Als lid van het duikteam profiteer je van legio voordelen om het duiken voor jou makkelijker, aantrekkelijker of leuker te maken. De duiken die worden georganiseerd vinden plaats door heel Nederland (en soms het buitenland). Het maakt niet uit bij welke organisatie je je brevet hebt gehaald, elke gebrevetteerde duiker is welkom in het duikteam.

1. Account bij SSI benodigd, deze is gratis aan te maken
2. Account bij SSI benodigd, deze is gratis aan te maken, alleen geldig voor nieuw behaalde mijlpalen tijdens lidmaatschap, we houden de volgende mijlpalen aan: 100/200/300/500/1000 duiken
3. Het gaat hier om de inschrijfkosten voor een georganiseerd duikteam event. Bij alle events zijn eventuele aanvullende kosten zoals parkeren, entree etc. voor eigen rekening, tenzij anders vermeld
5. Je krijgt korting op standaard servicekits en standaard arbeid van het jaarlijks onderhoud op ademautomaat en BCD. Geen korting op meerwerk door vervuiling of achterstallig onderhoud, onderdelen en slangen
6. Wij raden aan je cilinder minimaal iedere 2 jaar visueel te laten inspecteren
7. 5-jaarlijkse hydrostatische keuring, je krijgt korting op de keuringskosten, transport en hervullen van je fles
8. per jaar 3 specialties die speciaal voor premium leden extra goedkoop worden ingepland

Oorkonde en/of brevetpas bij mijlpaal duiken

Wanneer je een nieuwe duikmijlpaal bereikt had, is het natuurlijk leuk dat te vieren! Heb je je 100/200/300/500 of zelfs 1000e duik gemaakt terwijl je lid bent van het duikteam? Van harte gefeliciteerd! In de winkel ligt een oorkonde voor je klaar om deze mijlpaal te vieren, en voor onze Gold members volgt binnen enkele dagen ook een officiële erkenningspas.

Zwembad trainingen

Ieder jaar worden in de koudere maanden 8 speciale zwembadtrainingen verzorgd in het zwembad in Vught. Denk aan trainingen gericht op techniek, het verbeteren van skills, trainingen in spelvariant, etc. Welke trainingen er worden aangeboden verschilt per jaar en alle informatie over de training vind je in de agenda van het duikteam.

Buitenwater trainingen

In tegenstelling tot de zwembadlessen, worden deze juist gegeven midden in het duikseizoen. De trainingen zijn over het algemeen gericht op verschillende specialisaties voor duikers en laten je op een eenvoudige manier kennis maken met een nieuw facet van het duiken, zonder dat je direct een volledige cursus hoeft te volgen. Ook hier wisselen de onderwerpen per jaar, de onderwerpen voor het huidige jaar vind je in de duikteam agenda.

Duikteam events

Dit zijn duiktrips die wat specialer/aparter/uitgebreider zijn dan de wekelijkse vrije duiken die je op de agenda vindt. Duikteam events zijn altijd onder begeleiding van een instructeur, coördinator of duikbegeleider, zodat er altijd een aanspreekpunt aanwezig is. Sommige events komen meerdere jaren terug (omdat ze heel populair zijn), maar ieder jaar zorgen we dat er ook nieuwe dingen op de agenda komen, voor de duikers die al langer lid zijn.

Workshops winkel

In de loop van het jaar worden er door de winkel verschillende “droge” workshops, lezingen en activiteiten georganiseerd. Deze zijn niet exclusief voor duikteamleden, maar met je lidmaatschap krijg je wel korting op de prijs van de workshop.

Géén inschrijfkosten

Je betaalt geen inschrijfkosten om lid te worden van het duikteam. Je sluit simpelweg een abonnement af naar keuze voor 12 maanden. Na deze 12 maanden kun je per maand opzeggen. Opzeggen doe je simpel, door een mailtje te sturen naar info@lieven.nl met je opzegging.

Manier van betalen

Je betaalt het duikteam door middel van automatische incasso. Bij inschrijving vul je hiervoor een incassoformulier in en vervolgens wordt maandelijks het gekozen bedrag afgeschreven tot je opzegt. Je eerste lidmaatschap is altijd minimaal 12 maanden, daarna kun je per maand opzeggen.

Aanmelden voor het duikteam

Wil je lid worden van het duikteam? Je bent van harte welkom! Je kunt je op 3 manieren aanmelden:

Stuur een mail naar info@lieven.nl, met daarin je naam en brevetniveau en de wens om lid te worden. We mailen je dan terug met de inschrijfformulieren en pakken het vanaf daar samen met je op.

Bel met 073-6131763, we staan je graag te woord

Kom langs in de winkel: we zijn gevestigd op de Rietveldenweg 64 in ‘s-Hertogenbosch. De koffie staat klaar en we maken graag kennis met je en regelen samen je inschrijving voor het duikteam.