Duikteam Informatie

Herman Lieven heeft een eigen duikteam, dat meer dan 150 leden telt. Als lid ben je dan ook altijd verzekerd van voldoende enthousiaste buddies. Dankzij de duikteam agenda is inschrijven voor duiken zeer eenvoudig en zie je direct wie er nog meer aanwezig zullen zijn. Dankzij de coördinator en het promoteam worden er wekelijks duiken georganiseerd maar ook leden kunnen duiken aandragen voor het duikteam.

Als lid van het duikteam kun je bijna het hele jaar 2x per week gebruikmaken van het zwembad. Zo houd je je duikskills en conditie op peil en kom je vaak andere duikteamleden tegen waar je mee kunt gaan duiken. De buitenduiken vinden plaats door heel Nederland (en soms het buitenland) en bij alle door Herman Lieven georganiseerde duiken zorgen we dat er een EHBO en zuurstofkoffer aan de kant aanwezig zijn. Het maakt niet uit bij welke organisatie je je brevet hebt gehaald, elke gebrevetteerde duiker is welkom in het duikteam.

Aanvullende informatie

Het Herman Lieven Duikteam lidmaatschap kost € 114,- per persoon per jaar en de eenmalige inschrijfkosten bedragen € 20,-. De eerste termijn betaal je in de winkel, waarna je lidmaatschap voor volgende jaren per automatische incasso wordt betaald. Wanneer je gedurende het jaar lid wordt, betaal je enkel de maanden die nog overgebleven zijn en de eenmalige inschrijfkosten.

 • Het duikteam lidmaatschap is inclusief
  • 2x per week toegang tot het zwembad Ouwerkerk te Vught.
   • Vrijdagavond 19:00 – 21:00
   • Zaterdagavond 19:00 – 20:15
  • Georganiseerde zwembadtrainingen in het winterseizoen
  • Georganiseerde buitenduiken tijdens het duikseizoen, minimaal 1, maximaal 4 per week
  • Regelmatige nieuwsbrief met nieuwe activiteiten
  • Speciale duikteam voordelen:
  • Je krijgt 50% korting op een luchtvulling
  • Je krijgt 20% korting op een Nitrox 32% vulling
  • Je krijgt 20% korting op materiaalhuur
  • Een eigen account op de duikteamwebsite met
   • Agenda met georganiseerde duiken
   • Ledenlijst zodat je altijd een buddy hebt
   • Aankondigingen van georganiseerde vakanties en uitjes
  • Toegang tot de duikteam Facebook, voor foto’s en verslagen van duiken en evenementen
 • Opzeggen en betalen
  • Het duikteam lidmaatschap wordt na het eerste jaar per automatische incasso geïncasseerd. Dit vindt plaats op of rond 1 November
  • Het lidmaatschap loopt van 1 januari tot 31 December
  • Wanneer een 2e persoon uit hetzelfde gezin inschrijft betaalt hij/zij slechts € 92,- per jaar
  • Ben je jonger dan 18 jaar? Dan betaal je slechts € 72,- per jaar
  • Opzeggen kan uitsluitend door het sturen van een e-mail naar info@lieven.nl of per post naar de Rietveldenweg 64
  • Wanneer je opzegt krijg je daarvan altijd een bevestiging
  • Een opzegging wordt door ons direct verwerkt. Het is niet mogelijk op te zeggen per een datum in de toekomst
  • Na opzegging kun je geen deel meer nemen aan duikteam activiteiten
  • Er wordt geen restitutie van lidmaatschap gegeven bij opzegging

Administratieve documenten

adobe-acrobat-icon Aanmeldformulier Duikteam Herman Lieven
adobe-acrobat-icon Machtiging Duikteam Herman Lieven
adobe-acrobat-icon Duikteam Veiligheids Verklaring

Promoteam en Coördinator

De dagelijkse leiding en organisatie van een duikteam van formaat, is een behoorlijke kluif. We zijn dan ook heel blij met een topteam dat iedere dag klaarstaat voor onze duikteamleden. Onze coördinator en de leden van het promoteam zijn bereikbaar voor alle duikteam gerelateerde vragen en je zult ze veelvuldig zien aan de waterkant tijdens duikteamduiken, we stellen ze daarom graag aan je voor.

Coördinator

André de Visser

Mijn naam is André de Visser, geboren in 1961 in Naaldwijk. Al vele jaren getrouwd met mijn 1ste liefde en we hebben 2 volwassen zoons. In het najaar 2006 heb ik mijn Open Water brevet gehaald en die jaren daarna heb ik diverse brevetten gehaald tot Divemaster in 2014. In het dagelijks leven ben ik risico-adviseur bij Senso Adviesgroep te Waalwijk.
In april 2017 nam ik het stokje over van Bertold Gorter en werd ik coördinator van het duikteam. Mijn functie, als coördinator, is het stroomlijnen van de organisatie en communicatie. We zijn het meest actieve duikteam in Zuid-Nederland met meer dan 150 leden. Duikteam Herman Lieven wil een duikteam zijn waarbij ieder persoon welkom is, ongeacht opleidingsniveau, achtergrond of duik interesse gebied. Het duikteam moet een ontmoetingsplek zijn voor iedereen die van duiken houdt: van vakantie-mooi-weer-duiker tot technisch-grot-wrak-duiker. Veiligheid en plezier staan voorop. We staan open voor elkaars ideeën en respecteren elkaars mening zonder deze op te leggen. Iedere tak van de duiksport heeft nu eenmaal zijn eigen regels. Via het duikteam kan iedereen ervaring op doen en vooral van elkaar leren.

Promoteam:

Jeroen van Dordrecht

Ik woon sinds 2006 in ‘s-Hertogenbosch en heb in 2011 mijn PADI Open Water Duikbrevet gehaald. In 2012 ben ik lid geworden van Duikteam Herman Lieven en heb ik daar mijn duikactiviteit uitgebreid. Zo heb ik naast de vele duiken in Nederland ook in Egypte en Turkije gedoken.

 

 

 

 

Jody Boelen

Ik heb in 1997 mijn brevet gehaald in Egypte en er daarna helaas niets meer mee gedaan. Totdat ik in 2015 tijdens de zomervakantie weer in aanraking ben gekomen met duiken. Sinds die tijd heb ik het duiken weer opgepakt en heb ik inmiddels met veel plezier in Nederland gedoken, waarbij naast het zoete water het zoute onderwaterleven me erg aantrekt.
Om te blijven duiken ben ik bij het duikteam gegaan, je duikt immers vaker en gezelliger met mede enthousiastelingen. Ik voelde me gelijk thuis en vooral ook geaccepteerd. Mijn doel is om me als duiker verder te ontwikkelen en nog vele gezellige duiken te maken.

 

 

Marjolijn van Willegen

Ik ben Marjolijn van Willegen, op dit moment 40 jaar. Getrouwd met Louis van Willegen en moeder van twee kinderen; Michel 23 en Willeke 19 jaar. Ik heb samen met Louis een eigen bedrijf, waarin ik verantwoordelijk ben voor de administratie.
Na een introductieduik in Bonaire in 2013 begon het idee te kriebelen om m’n duikbrevet te halen. Toen we in 2015 weer een vakantie naar Bonaire gepland hadden, heb ik me direct ingeschreven voor m’n Open Water brevet wat ik op zak had samen met de Nitrox specialty net voor we op vakantie gingen. Op Bonaire heb ik het Advanced Open Water brevet gehaald. Terug in Nederland heb ik nog enkele specialties en het Rescue brevet gehaald. En duik ik met regelmaat in de Nederlandse binnenwateren.
Ik vind het erg leuk dat ik ben toegevoegd aan het PromoTeam. Ik hoop hierdoor nog meer invulling aan het duiken te kunnen geven en anderen te mogen motiveren voor deze geweldige sport.

 

 

 

Wil je duikmateriaal kopen? Bezoek Duikwereld.nl