Freedive introductie

Freediving gaat over innerlijke kracht, discipline en beheersing. Door middel van de juiste technieken, veilig en gecontroleerd je grenzen verleggen. De ultieme rust ervaar je als je zonder logge materialen, in complete stilte, door de onderwaterwereld glijdt. 

De SSI Try Freedive is je eerste stap op de ontdekkingsreis waarom freediven zo’n populaire manier is om de wereld onder de golven te ontdekken. We gaan je laten proeven aan het freediven. Door zowel de theorieles als de praktijksessie krijg je een goed beeld van wat deze prachtige sport inhoudt. Uiteraard mag het proberen van verschillende freedive materialen niet ontbreken. Meer dan een goede zwemvaardigheid en een normale fysieke conditie heb je niet nodig om deel te nemen.

Aanvullende informatie

Cursusdata

Onderstaande data zijn onze standaard geplande Freedive introducties. Kun je op deze data niet? Neem dan contact op met ons voor een oplossing op maat.

Hoe schrijf ik me in

Hierboven zie je een evenementenkalender met alle startdata van aankomende groepscursussen. Wil je een privé cursus doen, of kom je er met bovenstaande data niet uit? Neem dan contact met ons op door middel van het contactformulier rechtsboven op de pagina, mail met info@lieven.nl of bel met 073-6131763.

Wil je deelnemen aan een groepsopleiding? Tik dan een startdatum hierboven aan om naar de detailpagina van de cursus te gaan. Hier vind je een korte omschrijving van de cursus, de algemene voorwaarden voor de cursus en de “Komende data”. Bij Komende data zie je de startdatum met een +teken daar voor. Zodra je op het plusje drukt, zie je alle data die bij deze opleiding horen. Kijk of je alle data beschikbaar bent en registreer je vervolgens voor de cursus door op “registreer” te drukken.

Je wordt nu naar de SSI website geleid, waar je nogmaals op de cursus infopagina zit als laatste bevestiging. Druk hier nogmaals op “registreer” en maak een SSI account aan, of log in met je bestaande SSI account. Je staat nu ingeschreven voor deze cursus en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Try it all aanbieding

Hou je van wateractiviteiten, maar weet je nog niet wat je moet kiezen? Doe dan nu een introductieduik, freedive introductie en try mermaid samen voor slechts € 100,- (normaal €139,-). Om gebruik te maken van deze aanbieding stuur je een mailtje naar info@lieven.nl met daarin je naam, telefoonnummer en Try It All aanbieding.