Duiken Algemeen - Herman Lieven duikschool & duikwinkel in 's-Hertogenbosch

Duiken Algemeen

Meer dan 70% van het aardoppervlak is bedekt met water. Wanneer je nog nooit onder water gekeken hebt, mis je een enorme en prachtige nieuwe wereld. Met duiken kom je in een compleet andere omgeving, bewoond door prachtige beesten en kleurrijke koralen. Elke duik is uniek en elke duikstek biedt iets anders. Zowel in Nederland als wereldwijd wordt de duiksport door een groeiende groep mensen beoefend. Met een goede opleiding en begeleiding is duiken zeer veilig en enorm leuk. 

De reden om te gaan duiken, kan voor iedereen verschillend zijn. Wil je op zoek naar de grootste haaien, of juist naar het kleinste felgekleurde slakje? Wil je gewichtloos zweven in complete stilte en rust, of een scheepswrak verkennen dat al 100 jaar onveranderd is? Duiken biedt voor ieder wat wils. Voordat mensen aan een cursus beginnen horen we vaak “ik wil al zo lang beginnen met duiken en het kwam er steeds niet van”, achteraf horen we steevast “dit had ik veel eerder moeten doen”. Begin dus vandaag nog!

PADI Duikcursussen

Binnen Herman Lieven werken wij met het opleidingssysteem van PADI. PADI staat voor Professional Association of Diving Instructors. Wereldwijd is PADI met afstand de grootste organisatie voor recreatief duiken. Hieraan zitten diverse belangrijke voordelen, we kunnen bijvoorbeeld gebruikmaken van de modernste lesgeefmaterialen en jij bent verzekerd van ongelimiteerde duikmogelijkheden. Een PADI pasje is namelijk wereldwijd bekend en overal geldig.

Zeer belangrijk voor de kwaliteit van een cursus, zijn natuurlijk de instructeur en divemaster(s) die je lesgeven. Hoe goed een systeem ook is, degene die het aan je overbrengt verzorgt de echte kwaliteit. Om deze reden werken wij met een vast team instructeurs en divemasters, die constant bijgeschoold worden en aan zeer strenge eisen moeten voldoen om les te mogen geven. Deze staffleden hebben 1 zeer belangrijk ding gemeen, liefde voor de duiksport.

Begin vandaag

Er is geen enkele reden om het duiken uit te stellen. Lijkt het je leuk, grijp dan je kans en ga het doen, je krijgt er geen spijt van. Kijk op onze cursuspagina’s om te zien wanneer de eerstvolgende cursus plaatsvindt, of neem contact op voor een oplossing op maat zodat je direct aan de slag kunt. Weet je nog niet of je het leuk vindt? Een introductieduik is dan de perfecte oplossing om hier achter te komen.

 

Wil je duikmateriaal kopen? Bezoek Duikwereld.nl