Freediver level 1

Met de SSI Freediver level 1 cursus doe je een opleiding die je in staat stelt wereldwijd zelfstandig te gaan freediven, vergezeld door een buddy van minimaal Freediver level 1 niveau. De cursus omvat 4 freedive disciplines waardoor de enorme diversiteit van deze sport goed aan bod komt. Zowel in het zwembad als in het buitenwater verleg je jouw grenzen in tijd en diepten.

Om te beginnen met freediven hoef je alleen te beschikken over een goede zwemvaardigheid. Het is niet belangrijk of je al andere watersporten hebt beoefend of niet. De cursus bestaat uit een theoretisch deel, 3 zwembadsessies en 2 buitenwatersessies. Tijdens deze sessies leer je zowel freediven als het buddyen (begeleiden) van andere freedivers. Je doel: 90 seconden statisch apnea, 25 meter dynamisch apnea en 10 meter constant weight diepte apnea.

Heb je al wat freedive ervaring en kom je relatief eenvoudig over deze minimum eisen heen, maar heb je nog geen freedive opleiding gevolgd? Ook dan is de Freediver level 1 opleiding de juiste keuze. Het gaat hier namelijk om minimum eisen, zodat we voor iedereen persoonlijk kunnen kijken hoe we met de juiste coaching en trainingstechnieken het maximum kunnen verleggen. Ook dan is deze cursus de juiste basis voor het uitbreiden van je mogelijkheden.

Aanvullende informatie

Cursusdata

De SSI Freediver opleiding gaat starten vanaf de 2e helft van 2022. Wil je meedoen maar zijn de data nog niet hier te zien? Neem dan even contact met ons op en we houden je op de hoogte!