Freediver level 1

Met de SSI Freediver level 1 cursus doe je een opleiding die je in staat stelt wereldwijd zelfstandig te gaan freediven, vergezeld door een buddy van minimaal Freediver level 1 niveau. De cursus omvat 4 freedive disciplines waardoor de enorme diversiteit van deze sport goed aan bod komt. Zowel in het zwembad als in het buitenwater verleg je jouw grenzen in tijd en diepten.

Om te beginnen met freediven hoef je alleen te beschikken over een goede zwemvaardigheid. Het is niet belangrijk of je al andere watersporten hebt beoefend of niet. De cursus bestaat uit een theoretisch deel, 3 zwembadsessies en 2 buitenwatersessies. Tijdens deze sessies leer je zowel freediven als het buddyen (begeleiden) van andere freedivers. Je doel: 90 seconden statisch apnea, 25 meter dynamisch apnea en 10 meter constant weight diepte apnea.

Heb je al wat freedive ervaring en kom je relatief eenvoudig over deze minimum eisen heen, maar heb je nog geen freedive opleiding gevolgd? Ook dan is de Freediver level 1 opleiding de juiste keuze. Het gaat hier namelijk om minimum eisen, zodat we voor iedereen persoonlijk kunnen kijken hoe we met de juiste coaching en trainingstechnieken het maximum kunnen verleggen. Ook dan is deze cursus de juiste basis voor het uitbreiden van je mogelijkheden.

Aanvullende informatie

Cursusdata

Hieronder vind je de data van de Freediver level 1 opleidingen. Bij sommige van deze opleidingen staan nog geen buitenwaterduiken gepland. Indien dit het geval is worden deze in overleg met jou als cursist ingepland bij de start van de cursus.

Hoe schrijf ik me in

Hierboven zie je een evenementenkalender met alle startdata van aankomende groepscursussen. Wil je een privé cursus doen, of kom je er met bovenstaande data niet uit? Neem dan contact met ons op door middel van het contactformulier rechtsboven op de pagina, mail met info@lieven.nl of bel met 073-6131763.

Wil je deelnemen aan een groepsopleiding? Tik dan een startdatum hierboven aan om naar de detailpagina van de cursus te gaan. Hier vind je een korte omschrijving van de cursus, de algemene voorwaarden voor de cursus en de “Komende data”. Bij Komende data zie je de startdatum met een +teken daar voor. Zodra je op het plusje drukt, zie je alle data die bij deze opleiding horen. Kijk of je alle data beschikbaar bent en registreer je vervolgens voor de cursus door op “registreer” te drukken.

Je wordt nu naar de SSI website geleid, waar je nogmaals op de cursus infopagina zit als laatste bevestiging. Druk hier nogmaals op “registreer” en maak een SSI account aan, of log in met je bestaande SSI account. Je staat nu ingeschreven voor deze cursus en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.