Opfrisduik

Heb je wel een duikbrevet maar al een tijd niet gedoken en zou je wel wat training kunnen gebruiken? Een opfrisduik is de ideale manier om je skills bij te werken en je duikkennis op te halen voordat je weer het buitenwater in gaat. Tijdens de zwembadsessie doe je verschillende oefeningen en krijg je het ‘onder water gevoel’ weer terug. Uiteraard komen ook de opbouw van je set en de voorbereiding voor de duik aan bod, onder leiding van een SSI professional. Heb je een brevet van PADI, NOB, IDD of een andere organisatie? Ook dan kun je uiteraard deelnemen aan een opfrisduik!

Waarom? Niet omdat het verplicht is, je SSI brevet verloopt immers nooit. Wél omdat het belangrijk is je training bij te houden, jij zelf wat training wilt hebben en je het belangrijk vindt goed voorbereid en veilig aan je volgende duik(vakantie) te beginnen. Ook een eventueel duikcentrum waar je gaat duiken vindt het prettig te weten dat je een opfriscursus gedaan hebt omdat dit betekent dat je klaar bent om te gaan duiken.

Bij deze opfrisduik is ook het theoriepakket voor de SSI Scuba Skills Update inbegrepen, zo kun je ook de belangrijkste theorie eens herhalen voordat je weer het water in gaat.

Aanvullende informatie

Cursusdata

Hieronder vind je de data waarop de Scuba Skills Update ingepland is.

Wij geven deze cursussen het liefst in kleine groepjes en plannen daarom ook graag in overleg met je een datum naar keuze. Wil je de opfrisduik in je eentje doen? Ook dat is mogelijk. Neem contact met ons op zodat we een datum kunnen prikken: 073-6131763.

Hoe schrijf ik me in

Hierboven zie je een evenementenkalender met alle startdata van aankomende groepscursussen. Wil je een privé cursus doen, of kom je er met bovenstaande data niet uit? Neem dan contact met ons op door middel van het contactformulier rechtsboven op de pagina, mail met info@lieven.nl of bel met 073-6131763.

Wil je deelnemen aan een groepsopleiding? Tik dan een startdatum hierboven aan om naar de detailpagina van de cursus te gaan. Hier vind je een korte omschrijving van de cursus, de algemene voorwaarden voor de cursus en de “Komende data”. Bij Komende data zie je de startdatum met een +teken daar voor. Zodra je op het plusje drukt, zie je alle data die bij deze opleiding horen. Kijk of je alle data beschikbaar bent en registreer je vervolgens voor de cursus door op “registreer” te drukken.

Je wordt nu naar de SSI website geleid, waar je nogmaals op de cursus infopagina zit als laatste bevestiging. Druk hier nogmaals op “registreer” en maak een SSI account aan, of log in met je bestaande SSI account. Je staat nu ingeschreven voor deze cursus en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.