Mermaid Level 1

Het is niet langer een sprookje, je droom om een zeemeermin te worden is binnen handbereik! Zeemeermin zijn is een geweldige manier om fit te blijven en zwemmend met een staart te genieten van de vrijheid onder water. In het SSI Mermaid-programma leer je alles wat je nodig hebt om comfortabel te zwemmen in besloten wateren met zeemeerminuitrusting. Het is een avontuur waar het hele gezin van kan genieten en omdat het wordt uitgevoerd in een zwembad/ geconditioneerd water kun je, waar je ook woont, een SSI Mermaid worden.

Om te beginnen met mermaiden hoef je alleen te beschikken over een goede zwemvaardigheid. Het is niet belangrijk of je al andere watersporten hebt beoefend of niet. De cursus bestaat uit een theoretisch deel en 3 zwembadsessies. Tijdens deze sessies leer je zowel comfortabel met staart zwemmen als het buddyen (begeleiden) van andere mermaids.

Na het volgen van de Mermaid Level 1 cursus, kun je je cursus uitbreiden met de Model Mermaid module, of de Ocean Mermaid module. Hierover lees je onderaan deze pagina meer.

Aanvullende informatie

Cursusdata

Hieronder vind je de data van de Mermaid level 1 opleidingen. Bij sommige van deze opleidingen staan nog geen buitenwaterduiken gepland. Indien dit het geval is worden deze in overleg met jou als cursist ingepland bij de start van de cursus.

Hoe schrijf ik me in

Hierboven zie je een evenementenkalender met alle startdata van aankomende groepscursussen. Wil je een privé cursus doen, of kom je er met bovenstaande data niet uit? Neem dan contact met ons op door middel van het contactformulier rechtsboven op de pagina, mail met info@lieven.nl of bel met 073-6131763.

Wil je deelnemen aan een groepsopleiding? Tik dan een startdatum hierboven aan om naar de detailpagina van de cursus te gaan. Hier vind je een korte omschrijving van de cursus, de algemene voorwaarden voor de cursus en de “Komende data”. Bij Komende data zie je de startdatum met een +teken daar voor. Zodra je op het plusje drukt, zie je alle data die bij deze opleiding horen. Kijk of je alle data beschikbaar bent en registreer je vervolgens voor de cursus door op “registreer” te drukken.

Je wordt nu naar de SSI website geleid, waar je nogmaals op de cursus infopagina zit als laatste bevestiging. Druk hier nogmaals op “registreer” en maak een SSI account aan, of log in met je bestaande SSI account. Je staat nu ingeschreven voor deze cursus en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Upgrade naar Model Mermaid

Wil je geweldige foto’s of video’s van jezelf als zeemeermin of meerman? Ben je klaar om je familie en vrienden te imponeren? Dit is de beste cursus voor modellen om de vaardigheden en concepten te leren die je nodig hebt om als zeemeermin succesvol te communiceren met een fotograaf of videograaf. In dit programma leer je hoe je een zeemeermin kunt zijn voor opnames in het water en aan de oppervlakte, om zo je geweldige zeemeermin momenten vast te leggen!

De Model Mermaid opleiding is een aanvulling op je level 1 brevet. Je gaat een sessie doen in TODI, 1 van de mooiste indoor centra van Europa, om met je instructeur én een onderwaterfotograaf een prachtige fotosessie te doen tussen de 5000 vissen in dit aquarium.

Voorafgaand aan de watersessie krijg je een uitgebreide make-up workshop, zodat je zeker weten perfect op de foto’s staat.

Aanvullende informatie

 • Kosten: € 299,- (2 personen)
 • Kosten privé € 399,-
 • Minimale leeftijd: 12 jaar
 • Inclusief:
  • Model Mermaid brevettering
  • Kleine groepen (maximaal 2 personen)
  • Mermaid staart en monovin
 • Exclusief:
  • Masker, snorkel, lood
  • (optioneel) wetsuit
  • make-up
 • Cursuslocatie: TODI

Upgrade naar Ocean Mermaid

Wil je het echte meermin gevoel beleven? Dan is de volgende stap een Ocean Mermaid opleiding, waarbij je getraind wordt om in open water, op een prachtige tropische locatie tussen de vissen te zwemmen. De ultieme mermaid experience en de meeste vrijheid ervaar je uiteraard wanneer je 100% comfortabel wat langer onder water kunt blijven. Daarom raden we alle Ocean Mermaid kandidaten aan eerst de Freediver level 1 opleiding te volgen. Met deze opleiding pakken we de beperkingen in ontspanning en ademhaling aan om je nóg meer tijd onder water te geven.

De Ocean Mermaid opleiding, raden we je aan om te volgen op een prachtige tropische locatie naar keuze. Heb je al een vakantie gepland en wil je weten of de cursus daar te volgen is? We voorzien je uiteraard graag van advies! Heb je nog geen vakantieplannen? Ook dan delen we graag de mooiste mermaid locaties met je. Neem contact met ons op of wandel eens binnen in de winkel als je hier meer over wilt weten.