Mermaid Introductie

Heb je er altijd al van gedroomd om een zeemeermin te worden? Doe mee met het SSI Try Mermaid-programma en laat jouw dromen uitkomen! Je voltooit een zeemeerminervaring met een SSI-professional in een zwembad en leert vaardigheden op instapniveau, waaronder zwemmen met een zeemeermin-staart. Verdien het SSI Try Mermaid erkenningsniveau. Het is het perfecte programma om te doen voordat je deelneemt aan onze SSI Mermaid-cursus.

De mermaid introductie begint met een theoriesessie, gevolgd door het passen van een zeemeerminstaart. Daarna gaan we omkleden en besteed je ongeveer een uur in het water samen met een van onze mermaid instructeurs. We gaan zorgen dat je je aan het eind van de sessie als een vis een zeemeermin in het water voelt!

Aanvullende informatie

Cursusdata

Onderstaande data zijn onze standaard geplande Mermaid introducties. Kun je op deze data niet? Neem dan contact op met ons voor een oplossing op maat. Let op! Bij sommige mermaid introducties is de inschrijving beperkt tot bepaalde groepen, dit staat dan vermeld in de titel (Bijvoorbeeld ouder/kind mermaid introducties).

Hoe schrijf ik me in

Hierboven zie je een evenementenkalender met alle data van aankomende groepsintroducties. Wil je een privé intro doen, of kom je er met bovenstaande data niet uit? Neem dan contact met ons op door middel van het contactformulier rechtsboven op de pagina, mail met info@lieven.nl of bel met 073-6131763.

Wil je deelnemen aan een groepsopleiding? Tik dan een startdatum hierboven aan om naar de detailpagina van de cursus te gaan. Hier vind je een korte omschrijving van de cursus, de algemene voorwaarden voor de cursus en de “Komende data”. Bij Komende data zie je de datum van je keuze. Registreer je vervolgens voor de cursus door op “registreer” te drukken rechts naast deze datum.

Je wordt nu naar de SSI website geleid, waar je nogmaals op de cursus infopagina zit als laatste bevestiging. Druk hier nogmaals op “registreer” en maak een SSI account aan, of log in met je bestaande SSI account. Je staat nu ingeschreven voor deze cursus en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Try it all aanbieding

Hou je van wateractiviteiten, maar weet je nog niet wat je moet kiezen? Doe dan nu een introductieduik, freedive introductie en try mermaid samen voor slechts € 100,- (normaal €139,-). Om gebruik te maken van deze aanbieding stuur je een mailtje naar info@lieven.nl met daarin je naam, telefoonnummer en Try It All aanbieding.