Mermaid Vrijgezellenfeest

Wil je iets origineels doen tijdens je vrijgezellenfeest? Heeft de vrijgezel (m/v) er stiekem altijd van gedroomd een zeemeermin of zeemeerman te zijn? Of wil je iemand gewoon verrassen met iets dat hij/zij nooit verwacht? Informeer dan eens naar de mogelijkheden om een mermaid introductie te doen.

Je voltooit een zeemeerminervaring met een SSI-professional in een zwembad en leert vaardigheden op instapniveau, waaronder zwemmen met een zeemeermin-staart. Verdien het SSI Try Mermaid erkenningsniveau.

De mermaid introductie begint met een theoriesessie, gevolgd door het passen van een zeemeerminstaart. Daarna gaan we omkleden en besteed je ongeveer een uur in het water samen met een van onze mermaid instructeurs. We gaan zorgen dat je je aan het eind van de sessie als een vis een zeemeermin in het water voelt!

Unieke foto’s

Tijdens je mermaid introductie worden jullie (niet alleen de vrijgezel) volledig aangekleed als mermaid, inclusief attributen zoals een drietand en pruik, zodat je je helemaal voelt als een zeemeermin/zeemeerman.

Wanneer jullie de basis beginselen van het zeemeermin zwemmen gehad hebben, zal onze fotograaf zich bij de groep voegen en zorgen voor onvergetelijke professionele onder- en bovenwaterfoto’s van jullie als individu en als groep, in volledige mermaid outfit. Deze foto’s krijg je enkele dagen na de mermaid ervaring kosteloos toegestuurd (digitaal).

Aanvullende informatie

Cursusdata

Een mermaid vrijgezellenfeest wordt altijd ingepland in overleg. Onze reguliere zwembadavonden zijn vrijdag- en zaterdagavond. Wil je een activiteit inplannen? Neem dan contact met ons op via info@lieven.nl of 073-6131763.