Buitenduik : Zondag Zeelanddag = > Frans Kokrif

Date/Time
Date(s) - 03/09/2023
09:30 - 16:00

Location
Frans Kokrif Dreischor

Categories

Kaart wordt geladen...

Dit seizoen is er voor de liefhebbers op de 1ste zondag van de maand een Zeelanddag. We duiken dan (over het algemeen) in de Grevelingen wat het mogelijk maakt om voor alle niveaus  een mooie duik te gaan maken. Maar ook de Bergse Diepsluis (Oosterschelde maar dan zonder stroming) zal gekozen kunnen worden.

We plannen voor iedere zondag 2 duiken. We starten bij het Frans Kokrif. Je hebt de mogelijkheid om je fles daar te vullen voor de 2 de duik  uiteraard is die 2de duik niet verplicht.

De start is om 09:30 uur op de 1ste locatie. Verdere details volgen nog in de agenda of in onze WhatsApp groep. Uiteraard kan je wel alvast je aanmelden en de duik in de agenda zetten.

Brevettering : minimaal SSI Open Water Diver of gelijkwaardig en/of hoger

Organisatie : André de Visser (Coördinator en DM)

Vragen : stuur een mail naar richard@lieven.nl  o.v.v. Zeelanddag

LET OP !

Maak je al gebruik van de gratis SSI app? Deze kan je downloaden. Zie link. (MySSI) Registreer daar je duik. Lees verder hieronder hoe in aanmerking kan komen voor de oorkonde of de brevetpas.

Oorkonde en/of brevetpas bij mijlpaal duiken

Wanneer je een nieuwe duikmijlpaal bereikt had, is het natuurlijk leuk dat te vieren! Heb je je 100/200/300/500 of zelfs 1000duik gemaakt terwijl je lid bent van het duikteam? Van harte gefeliciteerd! In de winkel ligt een oorkonde voor je klaar om deze mijlpaal te vieren, en voor onze Gold members volgt binnen enkele dagen ook een officiële erkenningspas.

filmpje : Dirk van den Bergh

Reserveringen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.