Woensdagavond: Buitenwatertraining #3: lijntechnieken

Date/Time
Date(s) - 21/08/2024
19:00 - 22:00

Location
Engelermeer (locatie duikschool)

Categories

Kaart wordt geladen...

Vanuit het Herman Lieven Duikteam wordt een interessante training verzorgd. Deze training is een mogelijke stap in je verdere ontwikkeling naar professioneel duiken.

De training omvat het werken met een aantal lijntechnieken welke gebruikt worden binnen de XR- Foundations, het wrak- en grotduiken.
Voor geïnteresseerden, de XR Foundations cursus is een eerste stap richting de wereld van het technisch duiken waarin de basis wordt gelegd voor verdere technische opleidingen.
Door middel van verschillende oefeningen maak je kennis met deze wijze van duiken en is dit mogelijk een duiktechniek die je wellicht zult aanspreken.

Planning:
De training zal plaatsvinden op het huisrif van Herman Lieven Duiksport. Het hek zal open gaan om 19:00 uur. De training zal tot circa 22:00 uur duren.
Bij aankomst zal er een briefing worden gegeven door het instructieteam. Vervolgens zal er een uitleg volgen van de technieken die later in het water ten uitvoer worden gebracht.

De training voor deze avond wordt verzorgd door Pieter Rutten en Ruud Verhees. Beiden zijn ervaren duikinstructeurs bij Herman Lieven Duiksport.

Vragen of opmerkingen:
Mocht je vragen hebben over de training, mail of neem contact op met Ruud Verhees (webshop@lieven.nl)

Brevet:
(Advanced) Open Water Diver

Maximaal aantal deelnemers:
15 deelnemers

INSCHRIJVING MOGELIJK VANAF: 1 juli 2024

Reserveringen

Je moet je aanmelden of registreren om te kunnen reserveren.