Buitenwaterduik (zondagmorgen) Geffense Plas Waterman

Date/Time
Date(s) - 23/04/2023
10:00 - 12:30

Location
Geffense Plas (Waterman)

Categories

Kaart wordt geladen...

Deze zondagmorgen zijn we te gast bij de NOB Duikvereniging De Waterman in Oss. Wij duiken dan in de Geffense Plas. Deze mooie pas kenmerkt zich door een mooie flora en fauna en vrijwel altijd goed zicht. Ook zijn er mooie objecten onder water te zien, zoals een stalen boot.

Als gast betaal je € 3,50 voor 1 duik. Na de duik is er gelegenheid om een bakkie koffie te drinken of iets anders.

Hierboven vind je een link naar de pagina location, en kom je automatisch op een pagina met een link naar Duikersgids. Daar vind je veel informatie over de locatie en vind je ook eventueel logberichten van andere duikers.

Afhankelijk van het jaargetij en hoe laat de zon ondergaat, kan je deelnemen aan deze duik. Kijk hieronder naar de minimale brevettering. Daarbij is het wel van belang dat je je profiel compleet heb ingevuld.

De planning die we voorheen hadden komt te vervallen. Wat we alleen met elkaar afspreken dat we om 19:00 uur verzamelen nabij de duiklocatie. Lees hierboven waar we gaan duiken

We duiken maximaal 1 uur en na de duik kletsen we nog even na met een kopje koffie voor de liefhebbers.

Heb je vragen over deze duik?  Neem dan even contact op met André de Visser (organisator) van de dinsdagavondduik.

Ook is het mogelijk om een mail te sturen over deze vrijeduik naar :  richard@lieven.nl   o.v.v. dinsdagavondduik met de datum

Brevettering : Open Water Diver of hoger

LET OP !

Maak je al gebruik van de gratis SSI app? Deze kan je downloaden. Zie link. (MySSI) Registreer daar je duik. Lees verder hieronder hoe in aanmerking kan komen voor de oorkonde of de brevetpas.

Oorkonde en/of brevetpas bij mijlpaal duiken

Wanneer je een nieuwe duikmijlpaal bereikt had, is het natuurlijk leuk dat te vieren! Heb je je 100/200/300/500 of zelfs 1000duik gemaakt terwijl je lid bent van het duikteam? Van harte gefeliciteerd! In de winkel ligt een oorkonde voor je klaar om deze mijlpaal te vieren, en voor onze Gold members volgt binnen enkele dagen ook een officiële erkenningspas.

Inschrijven kan tot 23-4-2023

Film : Wilco Kolbrink

Reserveringen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.