Duikteam Informatie

Herman Lieven heeft een eigen duikteam, dat meer dan 100 leden telt. Als lid ben je dan ook altijd verzekerd van voldoende enthousiaste buddies. Dankzij de duikteam agenda is inschrijven voor duiken zeer eenvoudig en zie je direct wie er nog meer aanwezig zullen zijn. Dankzij de coördinator en het promoteam worden er wekelijks duiken georganiseerd maar ook leden kunnen duiken aandragen voor het duikteam.

Als lid van het duikteam kun je bijna het hele jaar 2x per week gebruikmaken van het zwembad. Zo houd je je duikskills en conditie op peil en kom je vaak andere duikteamleden tegen waar je mee kunt gaan duiken. De buitenduiken vinden plaats door heel Nederland (en soms het buitenland) en bij alle door Herman Lieven georganiseerde duiken zorgen we dat er een EHBO en zuurstofkoffer aan de kant aanwezig zijn. Het maakt niet uit bij welke organisatie je je brevet hebt gehaald, elke gebrevetteerde duiker is welkom in het duikteam.

Aanvullende informatie

Het Duikteam Herman Lieven lidmaatschap kost € 109,- per persoon per jaar en de eenmalige inschrijfkosten bedragen € 20,-. De eerste termijn betaal je in de winkel, waarna je lidmaatschap voor volgende jaren per automatische incasso wordt betaald. Wanneer je gedurende het jaar lid wordt, betaal je enkel de maanden die nog overgebleven zijn en de eenmalige inschrijfkosten.

 • Het duikteam lidmaatschap is inclusief
  • 2x per week toegang tot het zwembad Ouwerkerk te Vught.
   • Vrijdagavond 19:00 – 21:00
   • Zaterdagavond 19:00 – 20:15
  • Georganiseerde zwembadtrainingen in het winterseizoen
  • Georganiseerde buitenduiken tijdens het duikseizoen, minimaal 1, maximaal 4 per week
  • Regelmatige nieuwsbrief met nieuwe activiteiten
  • Speciale duikteamcoupons, met verschillende voordeelacties. Deze coupons ontvang je wanneer je op 1 januari lid bent van het duikteam
  • Je krijgt 50% korting op een luchtvulling
  • Je krijgt 20% korting op een Nitrox 32% vulling
  • Je krijgt 20% korting op materiaalhuur
  • Een eigen account op de duikteamwebsite met
   • Agenda met georganiseerde duiken
   • Ledenlijst zodat je altijd een buddy hebt
   • Aankondigingen van georganiseerde vakanties en uitjes
  • Toegang tot de duikteam Facebook, voor foto’s en verslagen van duiken en evenementen
 • Opzeggen en betalen
  • Het duikteam lidmaatschap wordt na het eerste jaar per automatische incasso geïncasseerd. Dit vindt plaats op of rond 1 November
  • Het lidmaatschap loopt van 1 januari tot 31 December
  • Opzeggen kan uitsluitend door het sturen van een e-mail naar info@lieven.nl of per post naar de Rietveldenweg 64
  • Wanneer je opzegt krijg je daarvan altijd een bevestiging
  • Een opzegging wordt door ons direct verwerkt. Het is niet mogelijk op te zeggen per een datum in de toekomst
  • Na opzegging kun je geen deel meer nemen aan duikteam activiteiten
  • Er wordt geen restitutie van lidmaatschap gegeven bij opzegging

Administratieve documenten

adobe-acrobat-icon Aanmeldformulier Duikteam Herman Lieven
adobe-acrobat-icon Machtiging Duikteam Herman Lieven
adobe-acrobat-icon Duikteam Veiligheids Verklaring

Promoteam en Coördinator

De dagelijkse leiding en organisatie van een duikteam van formaat, is een behoorlijke kluif. We zijn dan ook heel blij met een topteam dat iedere dag klaarstaat voor onze duikteamleden. Onze coördinator en de leden van het promoteam zijn bereikbaar voor alle duikteam gerelateerde vragen en je zult ze veelvuldig zien aan de waterkant tijdens duikteamduiken, we stellen ze daarom graag aan je voor.

Coördinator

Bertold Gorter

Sinds 2002 ben ik actief als instructeur bij Herman Lieven. In het dagelijks leven ben ik docent op Helicon VMBO Nijmegen als docent Voeding en Mens en Natuur.  Ik heb een passie voor lesgeven.

Toen ik bij Lieven begon, heb ik het aansturen van het duikteam op me genomen. Na een aantal jaar werd dit dermate veel werk door professionalisering van de organisatie, dat ik dit lang niet meer allemaal alleen kon. Op dat punt hebben we besloten om het promoteam in leven te roepen. Het promoteam stuurt nu het duikteam aan en is dus de drijvende kracht achter het Herman lieven duikteam. Mijn functie, als voorzitter, is het stroomlijnen van de organisatie en communicatie. We zijn het meest actieve duikteam in de regio.

Duikteam Herman Lieven wil een duikteam zijn waarbij ieder persoon welkom is, ongeacht opleidingsniveau, achtergrond of duik interesse gebied. Het duikteam moet een ontmoetingsplek zijn voor iedereen die van duiken houdt: van vakantie-mooi-weer-duiker tot technisch-grot-wrak-duiker. Veiligheid en plezier staan voorop. We staan open voor elkaars ideeën en respecteren elkaars mening zonder deze op te leggen. Iedere tak van de duiksport heeft nu eenmaal zijn eigen regels. Via het duikteam kan iedereen ervaring op doen en vooral van elkaar leren.

 

Promoteam:

René van der Burgt

Ik duik sinds 2008, toen heb ik mijn PADI Open Water brevet gehaald. Inmiddels heb ik ook mijn Advanced Open Water (2009) en Rescue Diver brevet (2010). Momenteel heb ik ongeveer 130 duiken gemaakt, zowel in Nederland als in het buitenland (Egypte, Cuba, Paaseiland, België, Duitsland)

Sinds begin 2011 is er binnen Duikteam Herman Lieven een Promoteam in het leven geroepen en daar ben ik vanaf het begin bij betrokken


Silvia van der Burgt – Baijs

Ik ben woonachtig in ‘s-Hertogenbosch. In het najaar van 2008 heb ik mijn Open Water brevet gehaald en sindsdien ben ik ook lid van het duikteam. Ik probeer ongeveer 50 duiken per jaar te maken en tot op heden lukt dat best aardig. Ik duik niet alleen in Nederland, maar ook in het buitenland, zoals Belgiëm Duitsland, Egypte, Cuba en Paaseiland. In het voorjaar van 2009 heb ik mijn Advanced Open Water gehaald en sinds het najaar van 2010 ben ik ook Rescue Diver.

Sinds de oprichting van het Promoteam binnen het duikteam, en ik hierbij betrokken.

 

André de Visser

In 2006 haalde ik mijn Open Water brevet en na een paar jaar werd ik besmet door het duikvirus. In vele landen heb ik al gedoken, waarbij Mexico en Zuid-Afrika wel bijzonder waren. Maar ook de Belgische steengroeven zijn heel bijzonder te noemen. In 2016 maakte ik mijn 400ste duik samen met Jan Broer.

Na diverse brevetten te hebben gehaald kwam ik in 2013 in contact met het Promoteam en bood ik aan om het Duikteam te promoten. Het organiseren van evenementen doe ik erg graag.  In 2014 behaalde ik mijn Divemaster brevet en ben ik actief bij de duikschool.

Mijn doel is om meer leden van het duikteam deel te laten nemen aan de evenementen, zowel in het buitenwater als in het zwembad.

 

Jeroen van Dordrecht

Ik woon sinds 2006 in ‘s-Hertogenbosch en heb in 2011 mijn PADI Open Water Duikbrevet gehaald. In 2012 ben ik lid geworden van Duikteam Herman Lieven en heb ik daar mijn duikactiviteit uitgebreid. Zo heb ik naast de vele duiken in Nederland ook in Egypte en Turkije gedoken.

 

 

Wil je duikmateriaal kopen? Bezoek Duikwereld.nl