Zondag ochtend duik! Slijk-Ewijk.

Date/Time
Date(s) - 30/06/2024
10:00 - 15:00

Location
Slijk Ewijk

Categories

Kaart wordt geladen...

Vandaag word er gedoken in Slijk-Ewijk.

Slijk-Ewijk is een plas geschikt voor alle gebrevetteerde duikers, dus ook voor de OWD ( Open Water Diver). De OWD kan hier samen met een hoger gebrevetteerde duiken.

Info:

Slijk-Ewijk, ook wel bekend onder de namen Valburg en Gat van Hage, is een leuke duikstek met veel vis en een weelderige begroeiing. De langzaam aflopende bodem bestaat uit licht zand, afgewisseld met donkere rotsformaties. Dit wekt de illusie dat je over een maanlandschap duikt. Westelijk van de instapplaats liggen diverse wanden waar je palingen en zoetwaterkreeftjes kunt spotten. Nachtduiken is hier echt iets bijzonders. Je ziet soms honderden baarzen, slapend op de bodem. Verder zijn hier voldoende overige recreatiemogelijkheden voor een leuke dag met het hele gezin.

Mocht de duik onverhoopt niet doorgaan ( bij 2 duikers gaat hij door), bijvoorbeeld door slecht weer, dan wordt dat gemeld in onze groepsapp.

Noot!

  • Betaald Parkeren.
  • Er komen nieuwe duikers bij het duikteam. Wanner er afspraken vooraf aan de duik worden gemaakt, houdt je dan aan deze afspraken. Dit om verwarring en, nog belangrijker, ongelukken te voorkomen.
  • Vanaf 1 Juli tot 30 September heeft SSI een dive log challenge!!!

SSI Dive Log Challenge

Log je duik, word deel van onze community en win prijzen!

Als actieve duiker weet je dat het loggen van je duiken essentieel is om je vooruitgang bij te houden en je vaardigheden te verbeteren. Maar wist je dat het ook een geweldige manier is om in contact te komen met een gemeenschap van duikers die jouw passie voor exploratie en avontuur delen? Met de SSI Dive Log Challenge kun je precies dat doen en nog veel meer!

Meedoen is eenvoudig! Check gewoon in op deze pagina, log je duiken in de My SSI App en laat ze verifiëren door je instructeur of SSI Training Center. Elke gelogde duik vergroot je kansen op het winnen van ongelooflijke prijzen, waaronder duikcomputers, maskers, een duik tas en een onvergetelijke live a board reis! Maar dat is nog niet alles: de getrokken winnaars, hun instructeur en het bijbehorende SSI Instructor Training Center winnen samen als een team.

Reserveringen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.