Zondag 4 september : LIEVEN CLEANUP DAG

Date/Time
Date(s) - 04/09/2022
11:00 - 13:00

Location
Engelermeer Strandbad

Categories

Kaart wordt geladen...

Op zondag 4 september gaan we samen met stichting Enjoycleaningup, zwerfafval opruimen bij het Engelermeer Strand aan de Meerheuvelweg in ‘s-Hertogenbosch. We gaan van 11.00 tot 13.00 uur opruimen en dat doen we zowel op het land, rondom en op het water met de SUP’s.
Meld je aan en draag een steentje bij!

Enjoycleaningup komt met hun Labra-torium en heeft voor iedereen een kop koffie of thee en wat lekkers. We gaan er samen een opruimfeestje van maken!

Naast Enjoycleaningup is ook Blue Oceans vertegenwoordigt. De Blue Oceans-beweging ondersteunt het behoud en het duurzame gebruik van aquatische milieus, waaronder oceanen, zeeën, kusten en waterwegen en hun prachtige diversiteit aan planten- en diersoorten. Blue Oceans is onderdeel van Scuba Schools International (SSI) en is er voor ons allen.

Voor meer informatie neem contact op met Martin Hundepool.
Tel: 06-83638413


Zwerfafval opruimen samen met je hond is dé nieuwe rage onder hondenbezitters. Sommigen mensen deden het al, maar het onderwerp krijgt nu extra aandacht met Joy de bruine labrador. Joy bekend van radio en televisie ‘jaagt’ op plastic zwerfafval. Joy hoopt zoveel mogelijk baasjes te inspireren dit ook te gaan doen zodat we Nederland met elkaar én met onze honden een stukje schoner kunnen maken.

www.enjoycleaningup.com


Reserveringen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.