KOM KENNIS MAKEN MET HET ENGELERMEER!

Date/Time
Date(s) - 23/10/2022
09:30 - 13:00

Location
Engelermeer (locatie duikschool)

Categories

Kaart wordt geladen...

KOM KENNIS MAKEN MET HET ENGELERMEER!

Met deze titel wil Herman Lieven Duiksport en Duikteam, de Nederlandse duikers de mogelijkheid bieden om te komen duiken in het Engelermeer (locatie duikschool)

Alle leden van het Herman Lieven Duikteam zijn welkom. Inschrijven is eenvoudig. Zie hieronder  “Reservering versturen”

Dit event wordt groots aangepakt. Via Facebook hebben duikers uit de regio/Nederland , de mogelijkheid om zich aan te melden voor deze duik. Tevens is er een mailing verzonden aan klanten van Herman Lieven Duiksport. (circa 4000)

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Al vele jaren heeft Herman Lieven Duiksport een eigen duiklocatie aan het Engelermeer waar vele SSI opleidingen worden gegeven.

Deze duiklocatie kent een zeer mooie bodemstructuur met enorme grote wanden en grillige formaties van leem. De plas kent daarnaast een zeer mooie flora en fauna. Ook is er een oefenplatform op een diepte van 5 meter en een mooi onderwaterparcours.

Het zicht is rond deze tijd altijd zeer goed en heb je kans om grote snoeken te spotten.

Herman Lieven Duiksport biedt je de mogelijk om een duik te komen maken op zondag 23 oktober 2022.

Om 09:30 uur wordt je door leden van het duikteam, welkom geheten in de winkel van Herman Lieven (Rietveldenweg 64,  5222 AS Den Bosch). Waarna we om 10 uur vertrekken naar de duiklocatie (10 min rijden vanaf de winkel)

Na een uitgebreide briefing worden de buddyparen samengesteld, uiteraard gevolgd door een buddycheck. We maken een duik van maximaal 1 uur en nadat het laatste buddypaar het water uit is, is er tijd om de spullen in te pakken. Voor de liefhebbers hebben we koffie, thee of wat fris te drinken.

NIET LEDEN VAN ONS DUIKTEAM KUNNEN ZICH AANMELDEN VOOR DEZE DUIK VIA FACEBOOK

Heb je vragen over dit event? Stuur dan een mail naar richard@lieven.nl  O.V.V.  “KOM KENNIS MAKEN MET HET UNIEKE ENGELERMEER”

Reserveringen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.