Duikteam Specialty: Wreck Diver & Advanced Wreck Diver

Date/Time
Date(s) - 15/07/2023 - 16/07/2023
00:00

Location
Herman Lieven Duiksport

Categories

Kaart wordt geladen...

Word een gebrevetteerde (Advanced) Wreck Diver

Let op! Deze cursus omvat zowel de SSI Wreck Diver, als de Advanced Wreck Diver opleiding.

Wreck Diver:

Veel van de beste duikplekken in de oceaan zijn wrakken. Deze indrukwekkende structuren trekken ongewoon hoge hoeveelheden van leven aan en geven je de kans om je onder te dompelen in de geschiedenis terwijl je duikt. Er gaat niets boven wrakduiken en de SSI Wreck Diving Specialty leer je alle vaardigheden en kennis die je nodig hebt om een veilige en zelfverzekerde wrakduiker te worden. Met een combinatie van theorie en water sessies, wordt je geleerd hoe je veilig niet-penetratie duiken kunt maken rond wrakken en kunstmatige riffen, tot dieptes van 30 meter. Je zult ook je wrakduikvaardigheden oefenen tijdens open water duiken. Dit alles zorgt ervoor dat je vol vertrouwen kunt genieten van wrakduiken en het meeste uit elke duik kunt halen. Na afronding van dit programma ontvang je je SSI Wreck Diving Specialty brevet. Vervolg je avonturen en word een wrakduiker. Ga vandaag nog online aan de slag.

Advanced Wreck Diver:

Duik nog dieper in de wereld van wrakken! We gaan met de Advanced Wreckt Diver tijd besteden aan het werken met een reel, voor penetratie (het binnengaan) van het wrak. Je leert trimmen in een overhead environment (een omgeving waar je niet direct omhoog kunt) en we gaan dieper in op de planning, voorbereiding en uitvoering van een penetratie wrakduik. Daarnaast gaan we dieper in op diepe wrakduiken, nacht wrakduiken, wrak fotografie en videografie of onderwater archeologie. Je gaat ontdekken wat jij het leukst vindt op een wrak en hoe je jouw interesse verder uit kunt diepen.

Met je goud lidmaatschap van het duikteam doe je deze cursus nu voor €199,- (ipv €259). De startdatum van de cursus is 15-07-2023. Aanvullende informatie, voorwaarden en data van de cursus vind je via deze link.

Wil je deelnemen? Schrijf je dan in via www.lieven.nl, of door een mailtje te sturen naar Richard@lieven.nl ovv core specialty Advanced Wreck Diver. In het evenement kun je ook aangeven dat je deelneemt, zodat je kunt zien wie je buddies worden.

Reserveringen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.