Donderdagavondduik: (verzamelen 19:45 winkel HL)

Date/Time
Date(s) - 25/07/2024
19:45 - 22:15

Location
Herman Lieven Duiksport

Categories

Kaart wordt geladen...

De donderdagavondduik staat al vele jaren in de agenda van het Duikteam. Voor veel duikers is de avond-/nachtduik zeer populair, vooral omdat er in het donker vaak veel leven tevoorschijn komt. De Specialty Night & Limited Visibility of gelijkwaardig, samen met een goede duiklamp is dan ook onmisbaar bij het zoeken én zien van nachtelijk leven onder water.

Voor degenen die willen, staat er vanaf 19:30/45 koffie klaar. Je hebt dan alle tijd om nog even bij te praten en/of je duikfles te laten vullen. Rond 20:00 uur (afhankelijk van de reistijd) vertrekken we naar de duiklocatie. De locatie staat altijd vooraf al in de agenda vermeld. We streven ernaar om maximaal een half uur te rijden vanuit de winkel. Rechtstreeks naar de duiklocatie kan ook, maar is minder gezellig.

Elke donderdagavond is het een andere locatie. De vereiste brevettering is minimaal Open Water met Night & Limited Visibility. We duiken standaard maximaal 1 uur. Daarna is er tijd om gezellig na te kletsen.

Mocht de duik onverhoopt niet doorgaan (bij 2 duikers gaat hij door), bijvoorbeeld door slecht weer, dan wordt dat gemeld in onze groepsapp.

Wil je meer weten over de duiklocatie? Klik dan op ‘Location‘ en je komt op een nieuwe pagina, inclusief een link naar Duikersgids. Daar vind je allerlei informatie over de locatie en logs van collega-duikers.

Verzamelen bij de locatie : circa 20:15/20:30 uur

Einde circa 22:00 uur

 

Brevet: minimaal SSI Open Water of een gelijkwaardig brevet of een andere organisatie

Oorkonde en/of brevetpas bij mijlpaal duiken
Wanneer je een nieuwe duikmijlpaal bereikt had, is het natuurlijk leuk dat te vieren! Heb je je 100/200/300/500 of zelfs 1000duik gemaakt terwijl je lid bent van het duikteam? Van harte gefeliciteerd! In de winkel ligt een oorkonde voor je klaar om deze mijlpaal te vieren, en voor onze Gold members volgt binnen enkele dagen ook een officiële erkenningspas.

Reserveringen

Je moet je aanmelden of registreren om te kunnen reserveren.