Buitenwaterduik (donderdagavond) : Tijningenplas (woonwijk Wielkamp)

Date/Time
Date(s) - 19/01/2023
20:15 - 22:30

Location
Tijningenplas woonwijk Wielkamp

Categories

Kaart wordt geladen...

De donderdagavondduik staat al vele jaren in de agenda van het Duikteam; dat is al meer als 20 jaar. Voor veel duikers is de avond-/nachtduik zeer populair, vooral omdat er in het donker vaak veel leven tevoorschijn komt.  Een goede duiklamp is dan ook onmisbaar  bij het zoeken én zien van  nachtelijk leven onder water.

Iedere donderdagavond , lente, zomer, herfst of winter,  wordt er gedoken.   In de week voorafgaand aan de duik wordt  bepaald waar gedoken wordt.  Daarbij wordt gekeken naar actuele  informatie over o.a. het zicht ter plaatse.  Dat is dan ook de reden dat de lokatie pas enkele dagen te voren hier op de site gezet wordt.  Je inschrijven voor deze donderdagavond duiken kan natuurlijk altijd.  Je bent van harte welkom ! Informatie of suggesties voor de donderdagavondduik ? Stuur een berichtje naar André de Visser.

Let op ! De planning kan altijd wijzigen

Hierboven vind je een link naar de pagina Location, en kom je automatisch op een locatiepagina met het adres.

Scroll dan naar beneden en klik op : MEER INFORMATIE & BEKIJK LOGBERICHTEN en je komt automatisch op de juiste pagina van Duikersgids.
Daar vind je veel informatie over de locatie en vind je ook eventueel logberichten van andere duikers.

Afhankelijk van het jaargetij en hoe laat de zon ondergaat, kan je deelnemen aan deze duik. Kijk hieronder naar de minimale brevettering. Daarbij is het wel van belang dat je je profiel compleet heb ingevuld.

Planning :
20:15 uur:   Verzamelen op de  duiklocatie , daarna  briefing, buddyparen samenstellen, sets klaarmaken, buddycheck én : Duiken   !
Na de geplande duik (o.a. diepte, duiktijd en koers !) wordt  het  bekende spreekwoord “Gezelligheid kent geen tijd” vaak bewaarheid.

Vereiste brevettering :
Advanced Open Water Diver met nachtduikspecialty  óf
Open Water Diver met een nachtduikspecialty

Vragen, suggesties enz. ??
Stuur  een berichtje naar André de Visser.

Tenslotte :
“Niet gedoken is veel gemist”

 

Reserveringen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.