Dinsdagavondduik : Wrakduik De Kiekuut LET OP START 19:30 UUR

Date/Time
Date(s) - 15/08/2023
19:30 - 22:30

Location
De Kiekuut

Categories

Kaart wordt geladen...

Iedere dinsdagavond wordt er gedoken in de regio Den Bosch. We verzamelen standaard om 19:00 uur bij de locatie, vanavond echter 19:30 uur, waarna de briefing volgt, de buddyparen worden samengesteld en de duikspullen worden klaargemaakt.

Elke dinsdagavond is het een andere locatie. De brevettering is vooralsnog Open Water, maar naar mate de dagen korter worden, zal dit veranderen.

We duiken standaard 1 uur. Daarna er tijd is om gezellig na te kletsen onder genot van een bakkie koffie of thee, met wat lekkers.

LEES ALLE INFO IN DE DUIKERSGIDS (VIA KNOP “LOCATION”KOM JE OP DE PAGINA VAN DE DUIKERSGIDS)

Youtube filmpje : Diving Roland

Mocht de duik onverhoopt niet doorgaan (bij 2 duikers gaat hij door)  bijvoorbeeld door slecht weer, dan wordt dat gemeld in onze groepsapp.

Verzamelen bij de locatie :  19 00 uur

Einde circa 21:30 uur

Brevet : minimaal SSI Open Water of een gelijkwaardig brevet OF een andere organisatie

Oorkonde en/of brevetpas bij mijlpaal duiken
Wanneer je een nieuwe duikmijlpaal bereikt had, is het natuurlijk leuk dat te vieren! Heb je je 100/200/300/500 of zelfs 1000duik gemaakt terwijl je lid bent van het duikteam? Van harte gefeliciteerd! In de winkel ligt een oorkonde voor je klaar om deze mijlpaal te vieren, en voor onze Gold members volgt binnen enkele dagen ook een officiële erkenningspas.

DE INSCHRIJVING SLUIT OP 15-8 om 12 uur

 

Reserveringen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.