Dinsdagavondduik : Engelermeer (strand)

Date/Time
Date(s) - 26/09/2023
19:00 - 21:30

Location
Engelermeer Strandbad

Categories

Kaart wordt geladen...

Iedere dinsdagavond wordt er gedoken in de regio Den Bosch. We verzamelen standaard om 19:00 uur bij de locatie, waarna de briefing volgt, de buddyparen worden samengesteld en de duikspullen worden klaargemaakt.

Elke dinsdagavond is het een andere locatie. De brevettering lees je hieronder.

We duiken standaard 1 uur. Daarna er tijd is om gezellig na te kletsen onder genot van een bakkie koffie of thee, met wat lekkers.

Mocht de duik onverhoopt niet doorgaan (bij 2 duikers gaat hij door)  bijvoorbeeld door slecht weer, dan wordt dat gemeld in onze groepsapp.

Wil je meer weten over de duiklocatie?  Klik dan op Location en je komt op een nieuwe pagina, inclusief een link naar Duikersgids. Daar vond je allerlei informatie over de locatie en logs van collega duikers.

Verzamelen bij de locatie :  19 00 uur

Einde circa 21:30 uur

Brevet : minimaal SSI Open Water met Night & Limited Visibility of  PADI Advanced Open Water met nachtduik of een gelijkwaardig brevet of hoger. 

Oorkonde en/of brevetpas bij mijlpaal duiken en de SSI app. 
Wanneer je een nieuwe duikmijlpaal bereikt had, is het natuurlijk leuk dat te vieren! Heb je je 100/200/300/500 of zelfs 1000duik gemaakt terwijl je lid bent van het duikteam? Van harte gefeliciteerd! In de winkel ligt een oorkonde voor je klaar om deze mijlpaal te vieren, en voor onze Gold members volgt binnen enkele dagen ook een officiële erkenningspas.

 

 

Reserveringen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.