Demodagen 6 & 7 mei

Herman Lieven Duiksport organiseert in samenwerking met Waterproof, Oceanreef en XDeep, Demo Dagen op zaterdag 6 & zondag 7 mei 2023. Dit is de uitgelezen kans te ervaren waarom Waterproof een absoluut topmerk is, hoe het is om met een Oceanreef IDM te duiken of een wing van XDeep uit te proberen.

Wat kun je testen?

Tijden

Omdat we per merk een verschillend programma draaien zijn de starttijden en startlocatie verschillend

Waterproof, verzamelen in de winkel

  • Zaterdag 6 mei van 08.30 tot 14.00 uur
  • Zondag 7 mei van 08.30 tot 14.00 uur

Oceanreef, verzamelen aan de waterkant

  • Zaterdag 6 mei van 09.30 tot 14.00 uur
  • Zondag 7 mei van 09.30 tot 14.00 uur

XDeep, verzamelen aan de waterkant

  • Zaterdag 6 meivan 09.30 tot 14.00 uur
  • Zondag 7 mei van 09.30 tot 14.00 uur

Uitleg en begeleiding

Voor diegene die een Waterproof pak komen testen, zorgen wij voor Waterproof droogpak duikers die je kunnen helpen met het passen en aantrekken van het droogpak en die samen met jou onder water gaan. Zo heb je het meeste aan je demo duik en kun je volop testen en genieten.

Wij zijn ook aan de waterkant aanwezig om je vragen te beantwoorden en worden hierbij ondersteund door Henrik Borg, de sales manager van Waterproof die speciaal voor deze weekeinden naar NL komt. Wij durven te stellen dat wij deze weekeinden iedere vraag kunnen beantwoorden!

Wil je graag een Oceanreef masker testen, ook dan zorgen wij dat er ervaren mensen aanwezig zijn om je te begeleiden bij het passen en afstellen van het masker. Ook tijdens de duik kun je rekenen op een ervaren begeleider.

De importeur van XDeep zal aanwezig zijn om je te helpen met het afstellen en kiezen van de juiste wing, bijgestaan door onze eigen mensen die ruime ervaring hebben in het duiken met wings. Daarnaast zal er gedurende de dag op verschillende tijdstippen een workshop sidemount duiken gegeven worden. Helaas is het niet mogelijk om de sidemount wings te testen omdat het goed afstellen hiervan erg belangrijk is en je niet zomaar zonder opleiding het water in kunt. De workshop zal je echter heel veel informatie geven over het sidemountduiken en de XDeep Stealth wings.

Inschrijven en meedoen (gratis)

Lijkt het je leuk om mee te doen met de demo dagen? Via onderstaand knoppen kun je inschrijven voor de verschillende demo’s. Je kunt inschrijven voor meerdere demos; Wil bijvoorbeeld naast een Waterproofpak ook graag een Oceanreefmasker testen en een workshop sidemountduiken bijwonen? Schrijf dan in voor alle 3 de demo’s.