Demodagen 25 & 26 mei

Herman Lieven Duiksport organiseert in samenwerking met Waterproof en Oceanreef, Demo Dagen!
De Waterproof demodagen vinden plaats op 25 & 26 mei, de Oceanreef demodag is op 25 mei.
Dit is de uitgelezen kans te ervaren waarom Waterproof een absoluut topmerk is en hoe het is om met een Oceanreef IDM te duiken.

Wat kun je testen?

Tijden

Omdat we per merk een verschillend programma draaien zijn de starttijden en startlocatie verschillend

Waterproof, verzamelen in de winkel

  • Zaterdag 25 mei van 08.30 tot 12.00 uur
  • Zondag 26 mei van 08.30 tot 12.00 uur

Oceanreef, verzamelen aan de waterkant

  • Zaterdag 25 mei van 09.30 tot 13.00 uur

Uitleg en begeleiding

Voor diegene die een Waterproof pak komen testen, zorgen wij voor Waterproof droogpak duikers die je kunnen helpen met het passen en aantrekken van het droogpak en die samen met jou onder water gaan. Zo heb je het meeste aan je demo duik en kun je volop testen en genieten.

Wij zijn ook aan de waterkant aanwezig om je vragen te beantwoorden en worden hierbij ondersteund door Henrik Borg, de sales manager van Waterproof die speciaal voor deze weekeinden naar NL komt. Wij durven te stellen dat wij deze weekeinden iedere vraag kunnen beantwoorden!

Wil je graag een Oceanreef masker testen, ook dan zorgen wij dat er ervaren mensen aanwezig zijn om je te begeleiden bij het passen en afstellen van het masker. Ook tijdens de duik kun je rekenen op een ervaren begeleider.

Inschrijven en meedoen (gratis)

Lijkt het je leuk om mee te doen met de demo dagen? Via onderstaand knoppen kun je inschrijven voor de verschillende demo’s. Je kunt inschrijven voor meerdere demos; Wil bijvoorbeeld naast een Waterproofpak ook graag een Oceanreefmasker testen? Schrijf dan in voor beide demo’s.