Wanneer meer persoonlijk contact, flexibiliteit in planning of discretie een must zijn, bieden we een zeer selecte VIP Open Water optie.

Discretie

Voor sommige van onze klanten is het moeilijk, ongewenst of onhandig om zich tussen anderen te begeven bij het winkelen of het volgen van een cursus. Deze optie is daarom toegespitst op het zoveel als gewenst afschermen van personen tijdens het volgen van de cursus. Afhankelijk van je wensen kan de cursus gedeeltelijk of volledig in privacy plaatsvinden op tijden en locaties waar geen andere personeelsleden, klanten of cursisten aanwezig zijn.

Uiteraard kan er (indien gewenst) van uitgegaan worden dat contactpersoon en instructeur(s) de identiteit van jou als cursist discreet behandelen. De enige 3e partij waar je naam bekend wordt gemaakt is SSI, in verband met het aanvragen van een wereldwijd geldig brevet.

Persoonlijk contact

Wanneer je contact opneemt voor de VIP Open Water opleiding, krijg je een vaste contactpersoon toegewezen die vanaf dat moment alle communicatie verzorgt tussen de verschillende partijen (winkel, instructeur(s), zwembaden, etc.). Deze vaste contactpersoon zorgt dat de ervaring van begin tot eind persoonlijk en toegespitst op jouw wensen is en tot in de puntjes verzorgd.

Indien benodigd kan er een nieuw direct telefoonnummer worden aangemaakt (073-nummer) zodat je contact op kunt nemen met de contactpersoon zonder de winkel te bellen.

Welkomstgesprek

Met je vaste contactpersoon wordt een welkomstgesprek ingepland op een datum en tijd naar keuze. Tijdens dit gesprek wordt de cursusstructuur doorgesproken, wordt een account aangemaakt voor de lesmaterialen en wordt de basis gelegd voor de cursusplanning.

Optioneel kan dit gesprek plaatsvinden buiten openingstijden van de winkel, om discretie te garanderen.

Cursus

De indeling van de cursus wordt volledig afgestemd op je wensen en mogelijkheden. Afhankelijk van de gewenste data en tijd wordt een zwembad gezocht dat voldoet aan onze eisen en privé uren biedt wanneer we ze nodig hebben. Hiervoor hebben wij met veel zwembaden een werkrelatie, zodat we (bijna) altijd een passende oplossing kunnen vinden.

Zodra de definitieve planning van de cursus en cursuslocaties bekend zijn, deelt je contactpersoon de uitgebreide cursusplanning en spreekt deze met je door.

Op dag 1 van je cursus (meestal een theoriesessie) staat je persoonlijke tas met basismaterialen voor je klaar, zodat je alles hebt om aan de cursus te starten (alleen zwemkleding en handdoek zelf nog meenemen)

Meer dan enkel Open Water

De VIP Open Water optie omvat de SSI Open Water cursus, de SSI Enriched Air Nitrox Specialty en de SSI Perfect Buoyancy specialty. Voor deze combinatie is gekozen om je een solide basis te geven waarmee je over de hele wereld kunt duiken.

Inclusief:

SSI Open Water cursus privé
– incl. lespakket
– incl. basisset (Masker, snorkel, laarzen, vinnen), deze topmaterialen worden eigendom
– incl. materiaalhuur duikset
– Duffel bag, mask prep set, goodiebag, gepersonaliseerd
– 6 uur watertijd zwembad, volledig privé
Optioneel: extra lesuren zwembad a € 300,- per uur (zwembadhuur+instructeur)
– 4-6 uur theorie, volledig privé
Optioneel: theorie buiten openingstijden € 250,- meerprijs totaal
– 4 Buitenwaterduiken, semi-privé op locatie in overleg (er kunnen andere mensen zijn, openbare locatie)
Optioneel: volledig privé huisplas € 400,- totaal
SSI Perfect Buoyancy cursus privé
– incl. lespakket
– incl. materiaalhuur duikset
– incl. 4 uur zwembad
Optioneel: extra lesuren zwembad a € 300,- per uur (zwembadhuur+instructeur)
– 2 uur theorie, volledig privé
Optioneel: theorie buiten openingstijden € 100,- meerprijs totaal
SSI Enriched Air Nitrox cursus privé
– incl. lespakket
– incl. 3 uur theorie, volledig privé
Optioneel: theorie buiten openingstijden € 150,- meerprijs totaal

Cursusprijs

De VIP Open Water variant is mogelijk vanaf € 4799,-. In het persoonlijke gesprek wordt bekeken of enige of alle optionele aanpassingen gewenst of nodig zijn en worden de totale kosten met u besproken.

Op zoek naar onze standaard Open Water pakketten? Kijk dan hier.