Waterproof Member - Herman Lieven

Waterproof Member

Wat is Waterproof Member?

Waterproof Member is een extra service die wij onze klanten bieden. Je komt ervoor in aanmerking als je een Waterproof droogpak of een Waterproof natpak vanaf €500,- koopt. Het kost niets, het heeft alleen voordelen voor je.

Waterproof Member Voordelen:

  • • 20% korting op veel Waterproof Accessoires, geldig bij aankoop droogpak
  • Gratis uitgebreide garantie (1 jaar extra fabrieksgarantie op alle pakken en droogpakken, totaal drie jaar)
  • Geen porto kosten bij een garantie geval de eerste 2 jaar van de garantie periode
  • Meerdere malen per jaar speciale Waterproof Member deals
  • Gratis de Waterproof folder ontvangen als PDF (1x per jaar)

Hieronder zijn de voorwaarden wat uitgebreider beschreven:

1. De korting geldt op veel Waterproof Accessoires, en is alleen geldig bop de dag van aankoop / ophalen van je droogpak. Deze actie is niet te combineren met een andere actie en kan niet achteraf verrekend worden.

2. Je ontvangt drie jaar fabrieksgarantie in plaats van twee jaar. Alleen geldig op duikpakken en droogpakken. Garantie wordt alleen gegeven wanneer de fabrikant een fout gemaakt heeft bij de fabricage van een product. Slijtage door gebruik, misbruik of het fout behandelen van een artikelen, het niet / te weinig of foutief onderhoud plegen aan een artikel zijn allen geen garantie. Ritsen en seals vallen buiten de extra garantie. De uitgebreide garantie geldt alleen op aankopen gedaan na 12 februari 2014.

3. Wanneer wij een artikel met een garantie claim opsturen zijn de porto kosten voor rekening van de eigenaar het artikel. Hiervoor gelden een aantal algemene uitzonderingen maar voor Waterproof Members geldt dat bij een terechte, goedgekeurde garantie claim binnen 2 jaar na aankoop geen porto kosten in rekening gebracht worden. Dit geldt alleen op aankopen gedaan na 12 februari 2014.

4. Een aantal malen per jaar zullen wij de WP Members speciale deals kenbaar maken. Dit zal per e-mail gebeuren.

5. Wij sturen de Waterproof folder gratis op per PDF in een e-mail, deze komt 1 maal per jaar uit.

6. Je blijft 3 jaar lang Member, na deze 3 jaar verloopt het automatisch.

Voor alle WP Member voordelen geldt dat deze door Herman Lieven aangepast of afgeschaft kunnen worden zonder opgaaf van reden. Uiteraard is dit niet onze intentie maar mocht dit nodig zijn dan behouden wij het recht dit te doen. De WP Member voordelen kunnen niet gebruikt worden in combinatie met andere acties en of voordelen. Herman Lieven behoudt het recht WP Members te verwijderen of weigeren.

Wil je duikmateriaal kopen? Bezoek Duikwereld.nl