Vestingtocht Centrum - Herman Lieven duikschool & duikwinkel in 's-Hertogenbosch

Vestingtocht Centrum

Vestingtocht Centrum

Deze tocht is een echte aanrader, we hebben de tocht dan ook vaak gedaan en dat is niet voor niets. We nemen je mee op reis langs de vestingwerken van het oude ’s-Hertogenbosch. Ken je deze al? Wij kunnen je verzekeren dat je vanaf het water op een SUP een geheel andere stad ziet! Vanaf de Singelgracht – Dieze – Dommel en de Aa zul je zien dat de stad erg rustig is terwijl hij aan de wal bruist.

Op het moment dat we de Bossche binnenhaven binnen peddelen ter hoogte van de boombrug (Brede Haven – Oliemolensingel – Handelskade) ontvouwt zich een pittoresk plaatje.

De uitleg die je krijgt tijdens een tocht omtrent het suppen en de techniek is veel minder uitgebreid dan in een workshop. Bij de tochten richten we ons meer op het maken van een leuke tocht en de omgeving. Heb je nog nooit op een SUP gestaan dan raden wij aan eerst een SUP workshop te volgen.

Wil je de vestingtocht centrum doen? Kijk dan op onze SUP Facebook pagina wanneer de volgende workshop gepland is. Schrijf je voor meerdere deelnemers in? Dan krijg je korting.

Wanneer je meer info wilt, neem dan contact met ons op of kom langs in onze winkel.

Totale duur 2-4 pers. 5-12 pers. 13-21 pers. 22+ pers.
Vestingtocht centrum 2,5 uur €44,00 €42,00 €40,00 meerprijs op aanvraag
Vestingtocht centrum 3,5 uur €54,00 €52,00 €49,00 meerprijs op aanvraag
Terug naar complete overzicht tochten
Wil je duikmateriaal kopen? Bezoek Duikwereld.nl