Vesting SUP-tocht + Koffie en Bossche Bol - Herman Lieven duikschool & duikwinkel in 's-Hertogenbosch

Vesting SUP-tocht + Koffie en Bossche Bol

Vesting SUP-tocht incl. koffie/thee & Bosschebol

Deze tocht is een echte aanrader, we hebben de tocht dan ook vaak gedaan en dat is niet voor niets. We nemen je mee op reis langs de vestingwerken van het oude ’s-Hertogenbosch. Ken je deze al? Wij kunnen je verzekeren dat je vanaf het water op een SUP een geheel andere stad ziet! Vanaf de Singelgracht – Dieze – Dommel en de Aa zul je zien dat de stad erg rustig is terwijl hij aan de wal bruist. De tocht zal worden aangepast aan de deelnemers zodat je precies ziet wat je wilt zien.

Heb je veel ervaring, dan leggen we wat extra kilometers af. Heb je minder ervaring dan passen we de snelheid en afstand aan jou aan. Op het moment dat we de Bossche binnenhaven binnen peddelen ter hoogte van de Boombrug (Brede Haven – Oliemolensingel – Handelskade) ontvouwt zich een pittoresk plaatje. De koffie/thee en Bossche bol zijn in de prijs inbegrepen!

De uitleg die je krijgt tijdens een tocht omtrent het suppen en de techniek is veel minder uitgebreid dan in een workshop. Bij de tochten richten we ons meer op het maken van een leuke tocht en de omgeving. Heb je nog nooit op een SUP gestaan dan raden wij aan eerst een SUP workshop te volgen.

Wil je een Vesting SUP-tocht boeken? Bij ons kun je deze tocht in overleg plannen op elk gewenst moment van de week (ochtend, avond, weekend etc). Wil je boeken of meer info neem dan snel contact op of kom langs in onze winkel.

Naam tocht Tijdsduur Prijs
Vesting SUP-tocht + koffie en Bossche Bol 3,5 uur €55,00 p.p (meerprijs bij 1 deelenemer €20,00)
Vesting SUP-tocht 3 uur €49,00 p.p. (meerprijs bij 1 deelnemer €20,00)
Terug naar complete overzicht tochten
Wil je duikmateriaal kopen? Bezoek Duikwereld.nl