Jobe SUP technologie

Constructie van de Jobe bamboo boards

De bamboo boards van Jobe zijn super licht-gewicht en slijtvast. Niemand wil zijn of haar energie verspillen door het gewicht van een te zware SUP, beter gebruik je die energie op het water om nieuwe bestemmingen te ontdekken. Jobe gebruikt de nieuwste bouwmethodes en technieken. De kern is gemaakt van het lichts mogelijke EPS schuim, dat is de belangrijkste reden dat deze boards zo weinig gewicht hebben. De kern is gelamineerd met een glasvezel opbouw, dan de bamboo en als afwerking weer dezelfde hoeveelheid glasvezel. Dit resulteert in een zeer sterke opbouw van de boven- en onderkant van de SUP. Beide zijkanten worden nog 2x extra gelamineerd zodat deze nog meer bescherming en stijfheid bied. Dit gehele proces zorgt voor de extreme duurzaamheid. Ook zal Jobe nog 2 gratis railsavers leveren, die je board extra beschermen!

Bekijk hier het Bamboo SUP productie proces

 

 

Constructie van de Jobe opblaasbare boards

Niet iedereen woont direct aan het water. Dat betekent dat je het board naar de waterkant moet vervoeren om te gaan suppen. Een van de grote voordelen van opblaasbare SUP’s is dat ze heel licht van gewicht en gemakkelijk te vervoeren zijn. Al onze opblaasbare SUP’s worden compleet geleverd in een mooie tas met schouderbanden en passen met gemak in elke auto, ook zijn ze prima op de fiets of lopend te vervoeren

Bekijk hier het Aero SUP productie proces

 

Technologie & bouwmethoden

Jobe Aero SUP’s zijn een van de lichtste boards op de markt. Ze maken gebruik van de nieuwste bouwmethoden en productietechnieken. Bij het opblazen van een Jobe Aero SUP, wordt de lucht gevangen tussen twee lagen die bij elkaar worden gehouden door honderden steken.

Wil je duikmateriaal kopen? Bezoek Duikwereld.nl