TODI Specialties - Herman Lieven

TODI Specialties

Op zondag 10 maart 2019 gaan we weer naar TODI! Duiken of snorkelen in warm water (23 graden) omringt door meer dan 2200 tropische zoetwatervissen. Ideale omstandigheden om je duik of snorkel skills bij te houden en te verbeteren. We hebben een aantal leuke, leerzame en interessante activiteiten/specialties geselecteerd. Wat dacht je van de specialty Fish ID of een PADI opfrisduik? Hieronder vind je een volledig overzicht. Je kiest zelf waar je aan mee wilt doen en welke opties voor jou interessant zijn. Heb je vragen aarzel dan niet en neem contact op met ons, wij helpen je graag!

Inschrijven
Inschrijven kan telefonisch op 073 – 613 17 63, in de winkel of via email (info@lieven.nl); vermeld dan je contactgegevens, welke dag je mee wilt en welke specialty je graag wilt volgen.
LET OP! Inschrijven kan tot en met zaterdag 23 februari 2019.

 

FAQ

Wat is TODI?
TODI is het eerste indoor snorkel- en duikcentrum in Europa waar bezoekers in optimale en veilige omstandigheden kunnen genieten van de wondere onderwaterwereld, tussen kleurrijke tropische zoetwatervissen en levensechte decorelementen.

Waar lees ik meer over TODI?
www.todi.be

Hoe kom ik bij TODI
Met de auto – het ligt vlakbij Hasselt in België. Heb je geen auto of wil je meerijden of samen rijden dan is dat vaak mogelijk, neem hiervoor contact met ons op.

Heb ik eigen materiaal nodig?
Je krijgt van TODI altijd een cilinder, lood en een trimvest, dat is inbegrepen bij de prijs. Je kunt de rest van je materiaal zelf meenemen of het huren voor 12 euro per duik. Wil je precies weten wat er wel en niet mee mag bij je duik in TODI? kijk dan hier

Eten en drinken?
Je kunt bij TODI heel veel eten en drinken kopen, je mag het ook zelf meenemen.

Hoe kan ik inschrijven
Neem contact op met ons – je kunt dan aangeven waar je aan mee wilt doen en direct eventuele vragen stellen.

PADI brevet kost extra
We bieden je altijd de optie om bij een PADI cursus wel / geen brevet te kiezen. De meerprijs voor een brevet is 49 euro.

Cursus boeken
Eventuele cursus boeken of cursus materiaal zit altijd bij de cursus prijs inbegrepen.

 

Leuk om te weten

ARIA volgelaatsmasker
Je kunt gratis een ARIA volgelaatsmasker testen. Dit is een masker voor snorkelaars. Wel even van te voren aangeven en je moet dan natuurlijk wel een snorkel activiteit boeken.

Ideaal voor intro / opfris
Doe je intro duik of opfris duik bij TODI en profiteer van het warme water, de prachtige vissen en boek direct een uurtje snorkelen!

Wil je duikmateriaal kopen? Bezoek Duikwereld.nl