SUP-workshop gevorderd standaard - Herman Lieven

SUP-workshop gevorderd standaard

Tijdens deze workshop gaan we o.a. kijken of je de juiste techniek beheert. Sta je goed op het board, hoe is je houding en gebruik je de peddel wel efficiënt? Ook krijg je wat meer uitleg over de omstandigheden waar je in terecht kunt komen en hoe je je veiligheid kunt garanderen. Verder geven we je uitleg over diverse materialen en leggen we je uit hoe je board snel te draaien en weer te accelereren, hierna kun je zelf gaan oefenen om het je tot in de perfectie aan te leren. Deze workshop is altijd op de persoon gericht dus wil je meer van het een en minder van het ander dan passen wij dat naar wens aan. Om deze reden geven wij de voorkeur om het 1 op 1 te houden. Het doel is dan ook een blije klant die iets extra’s geleerd heeft na deelname en een ervaring rijker is.

Wil je een workshop gevorderd standaard volgen? Kijk dan op onze SUP Facebook pagina wanneer de volgende workshop gepland is. Schrijf je voor meerdere deelnemers in? Dan krijg je korting.

Ons advies is een eigen SUP te hebben om deze workshop te volgen, het is namelijk belangrijk aan je board gewent te zijn. Wat kan je board en hoe reageert het op de acties die je maakt? Wanneer je een “vreemd” board gebruikt is deze workshop minder geschikt.

Wil je boeken of meer info neem dan snel contact op of kom langs in onze winkel.

Algemene info

adobe-acrobat-icon Vrijwaring formulier SUP
adobe-acrobat-icon SUP Info, goed om te weten.

Totale duur 1 op 1 1 op 2
Vervolg Workshop standaard 1,5 uur €99 €149
 Terug naar complete overzicht workshops
Wil je duikmateriaal kopen? Bezoek Duikwereld.nl