Privé SUP-tocht met begeleiding - Herman Lieven duikschool & duikwinkel in 's-Hertogenbosch

Privé SUP-tocht met begeleiding

Wij nemen je mee naar een schitterende locatie, en we kennen er veel. Na een korte uitleg gaan we samen het water op en starten de tocht. Tijdens de tocht krijg je tips en geven we leuke info over de omgeving. Dit kan in de natuur zijn maar ook in de binnenstad. Je mag ook zelf aangeven naar welke locatie we gaan, zolang het veilig is en binnen onze mogelijkheden ligt zijn wij flexibel. Of je nou even tot rust wilt komen, genieten van de omgeving of vol gas wilt peddelen, alles kan!

De uitleg die je krijgt tijdens een tocht omtrent het suppen en de techniek is minder uitgebreid dan in een workshop. Bij de tochten richten we ons meer op het maken van een leuke tocht en op de omgeving. Heb je nog nooit op een SUP gestaan dan is ons advies om eerst een SUP workshop beginner of SUP kennismaking workshop te volgen.

Wil je een privé SUP-tocht boeken? Wij nemen je mee op elk gewenst moment van de week (ochtend, avond, weekend etc). Maar we hebben ook met regelmaat vaste momenten om deel te nemen aan tochten, deze kun je vinden op onze SUP evenementen pagina.

Wil je boeken of meer info neem dan snel contact op of kom langs in onze winkel.

Naam tocht Tijdsduur Prijs
Privé SUP-tocht + begeleiding 2,5 uur €39,00 p.p. (meerprijs bij 1 deelnemer €20,00)
Privé SUP-tocht + begeleiding 3,5 uur €49,00 p.p. (meerprijs bij 1 deelnemer €20,00)

Terug naar complete overzicht tochten
Wil je duikmateriaal kopen? Bezoek Duikwereld.nl