Ocean Reef Demo Dagen

Herman Lieven Duiksport organiseert in samenwerking met Ocean Reef, een Demo Weekend op 22 & 23 juni 2019. Dit is de uitgelezen kans te ervaren wat het betekent om te duiken met een volgelaatsmasker van Ocean Reef. Je kunt zelf duiken met een G. Divers of Space Extender volgelaatsmasker of al snorkelend het ARIA snorkelmasker proberen Je krijgt ook de kans vragen  te stellen aan ons en aan de Ocean Reef instructeurs en daarbij een hele leuke dag hebben. We starten beide dagen om 09.00 uur.

Wat kun je testen?

Uitleg en begeleiding

Wij zorgen voor ervaren volgelaatsmasker instructeurs die je kunnen helpen met het passen en afstellen van de maskers en indien nodig ook samen met jou onder water gaan. Zo heb je het meeste aan je demo duik en kun je volop testen en genieten.

Wij zijn ook aan de waterkant aanwezig om je vragen te beantwoorden en worden hierbij ondersteund door Ocean Reef instructeurs.

Inschrijven en meedoen (gratis)

Lijkt het je leuk om mee te doen op 22 & 23 juni 2019? Meld je dan nu aan via info@lieven.nl en geef dan deze informatie aan ons door:

  • Naam, adres en telefoon nummer
  • Kom je alleen of met meerdere mensen
  • Welke materialen wil je testen
  • Welke dag wil je komen

Je krijgt dan van ons een bevestiging en ongeveer 10 dagen voor aanvang een e-mail met tijden, tips en locatie (het wordt vlakbij onze winkel gehouden, verzamelen is dan ook bij de winkel).

Wil je duikmateriaal kopen? Bezoek Duikwereld.nl