Nemo 33 - Herman Lieven duikschool & duikwinkel in 's-Hertogenbosch

Nemo 33

NEMO 33 is een van de diepste indoor zwembaden ter wereld, met als diepste punt 33 meter. De duiktoren bevat 2,5 miljoen liter gezuiverd en licht gechloord bronwater. Gemiddelde watertemperatuur: 33 graden.

Wat verwacht je meer van een funduik dichtbij huis, midden in de winter? Daarnaast is NEMO 33 perfect geschikt voor het geven van duikopleidingen. Alle faciliteiten zijn voorhanden en het gebruik van duikmateriaal is bij de prijs inbegrepen. Ook leuk: Via ramen in de duiktoren heb je uitzicht op het restaurant.

Bijzonderheden

Na een korte briefing daal je af in de enorme koker. Een duikpak is gezien de watertemperatuur (33 graden) niet nodig. Je gaat te water zoals in een gewoon zwembad. Vervolgens daal je af via een aantal plateaus op verschillende diepten. Je zult snel merken dat NEMO ideaal is als funduik of lesomgeving. Onderweg naar beneden kom je drie luchthoudende ruimtes tegen, met constante aanvoer van verse lucht. Dit geeft instructeurs de mogelijkheid om hun leerlingen uitleg te geven, zonder naar de oppervlakte op te stijgen. Ben je met niet duikende vrienden of familieleden? Via een raam in de koker kun je in het restaurant meekijken en naar ze zwaaien. NEMO 33 is ontworpen door de Belgische duikexpert John Beernaerts.

Waarschuwingen

Neem de richtlijnen en veiligheidsvoorschriften van NEMO33 in acht.

Wil je duikmateriaal kopen? Bezoek Duikwereld.nl