Master Scuba Diver - Herman Lieven

Master Scuba Diver

Met het Master Scuba Diver brevet, behaal je het hoogst mogelijke recreatieve PADI brevet. Je maakt deel uit van een elite van duikers die dit brevet behaald hebben (wereldwijd slechts 2% van alle duikers). Met een Master Scuba Diver brevet toon je aan dat je veel tijd onderwater hebt doorgebracht in allerlei omstandigheden. Je toont aan dat je een ervaren en diverse duiker bent.

Iedere duiker van minimaal 12 jaar oud, kan zich inzetten om het Master Scuba Diver brevet te behalen. Om dit brevet te behalen dien je een aantal vooropleidingen af te ronden en ook een minimum van 50 duiken gelogd te hebben. Weet je niet zeker of je aan alle vereisten voldoet? Of wil je een plan opstellen om je Master Scuba Diver brevet te halen? Neem dan contact met ons op zodat we je daarmee kunnen helpen.

Voorvereisten Master Scuba Diver

  • Open Water Brevet (of vergelijkbaar)
  • Advanced Open Water Brevet (of vergelijkbaar)
  • Rescue Diver Brevet (of vergelijkbaar)
  • 5 PADI Specialty brevetten naar keuze
  • 50 Duiken ervaring

Administratieve documenten:

adobe-acrobat-icon Aanvraag Master Scuba Diver brevet

 

Voldoe je aan alle voorvereisten? Dan kunnen we het Master Scuba Diver brevet voor je aanvragen. Print daarvoor bovenstaand document uit en neem dit, inclusief alle benodigde brevetten en je logboek, mee naar de winkel.

mastersd-226958173

Wil je duikmateriaal kopen? Bezoek Duikwereld.nl