Duikteam informatie

Herman Lieven heeft een eigen duikteam vol enthousiaste duikers. Als lid ben je dan ook altijd verzekerd van voldoende buddies. Dankzij de duikteam agenda is inschrijven voor duiken zeer eenvoudig en zie je direct wie er nog meer aanwezig zullen zijn. Door de wekelijkse vrije duiken en de extra georganiseerde duiken, is er voor ieder wat wils.

Als lid van het duikteam profiteer je van legio voordelen om het duiken voor jou makkelijker, aantrekkelijker of leuker te maken. De duiken die worden georganiseerd vinden plaats door heel Nederland (en soms het buitenland). Het maakt niet uit bij welke organisatie je je brevet hebt gehaald, elke gebrevetteerde duiker is welkom in het duikteam.

Zwembad trainingen
Wij zullen ieder jaar, in de koudere maanden, 8 speciale zwembad trainingen gaan verzorgen in het zwembad in Vught. Je kunt dan denken aan trainingen die zijn gericht op technieken, het verbeteren van diverse skills, trainingen in spel variant etc. Welk type het precies gaat worden zijn we nog mee bezig, deze staan vanaf begin januari in de agenda. Het zwembad gebruiken om zo nu en dan baantjes te zwemmen hebben we afgeschaft. We hebben de 8 zwembadtrainingen en diverse workshops in de winter en richten ons in de andere seizoenen op het maken van leuke buitenduiken.

Wat zijn duikteam events?
Dit zijn duik gerichte events naar locaties die wat specialer zijn dan de standaard wekelijkse vrije duiken en onder begeleiding van Lieven, er is dus altijd een begeleider bij als aanspreekpunt. Op dit moment zijn wij nog hard aan het werk deze 8 events een gezicht te geven. Om je een idee te geven noemen we alvast wat opties die we aan het uitwerken zijn. Duiken bij Naturagart Duitsland, een zeelandnacht, duiken in een steengroeve, enzovoorts.
Afhankelijk van het gekozen duikteam lidmaatschap betaal je wel of geen 10 euro inschrijfkosten. Bij alle events en/of duiken zijn kosten zoals parkeren, entree etc. voor eigen rekening tenzij anders vermeld. De inschrijfkosten die je als lite lid betaald zijn voor het organiseren van het event, bij de basis en premium varianten heb je géén inschrijfkosten voor deze duikteam events.

Wat zijn vrije duiken ten opzichte van events en wie verzorgt die?
De vrije duiken bieden 2 momenten per week waar op vaste tijden gedoken wordt. Tijdens deze duiken is vaak (maar niet altijd) een duikteam begeleider aanwezig. Leden zijn zelf verantwoordelijk voor hun duikplan en uitvoering.

Tijdens alle duiken, zowel bij events als vrije duiken, ben je zelf verantwoordelijk voor je duik en je eigen veiligheid. Je bent verplicht te duiken binnen je eigen limieten en de limieten van je brevetering.

Is er een aanspreekpunt op de duikstek aanwezig?
Ja die is er, bij de duikteam events zal er altijd iemand aanwezig zijn van de organisatie, dat kan André zijn (duikteam coördinator) of een van onze duikbegeleiders (Jan of Stefan). Zij kunnen helpen met al je vragen ter plaatste. Tijdens vrije duiken is niet altijd een aanspreekpunt aanwezig. De informatie op de agenda geeft dan genoeg duidelijkheid voor gebrevetteerde duikers om zelf hun duik te maken.

Géén inschrijfkosten
Er zijn geen inschrijfkosten meer, je sluit een abonnement af voor 12 maanden waarna je per maand kan opzeggen. Gewoon simpel door een mailtje te sturen naar info@lieven.nl

Manier van betalen
Vanaf januari 2021 starten wij met maandelijkse incasso’s. Afhankelijk van je gekozen abonnement is dat 5, 10 of 15 euro per maand. Je kunt dan na 1 jaar altijd per maand opzeggen.

Aanmelden of juist afmelden voor duikteam
Wil jij graag deelnemen aan het Duikteam, meld je dan aan door een mail te sturen naar info@lieven.nl of meld je aan in de winkel. Horen wij niets van je dan stopt je abonnement automatisch op 31-12-2020.

Vragen?
Heb je vragen over de nieuwe abonnementsvormen, of het duikteam in het algemeen, neem dan gerust contact op met Richard (richard@lieven.nl / 073 6131763).