Evenementen

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
Balireis informatie-avond 7 mei 2020

7 mei 2020, 19:00 - 7 mei 2020, 20:30

Balireis informatie-avond 7 mei 2020

Herman Lieven DuiksportRietveldenweg 64's-Hertogenbosch,5222 AS Kaart

Ga jij met ons mee naar Bali?
Tegen de tijd dat het in Nederland de dagen kort, grauw en koud zijn, is het in Indonesië heerlijk toeven. Diegenen die al eens eerder op Bali zijn geweest, weten dat er in die tijd van het jaar lekker gedoken kan worden in niet meer dan een dun natpak of zelfs een shorty. We maken een reis van 13 dagen (uit en thuis) en dat betekent een verblijf van 10 dagen in de bungalows van Pondok Bukit. Op onze website lees je alles over deze duikreis.

Op donderdag 7 Mei is er een informatie avond via een Live webinar online. Huub van der Ligt zal dan vertellen over Bali en de reis en je kunt al je vragen stellen. We beginnen om 19:00 uur en het duurt tot ongeveer 20:30 uur. Inschrijven voor deze informatie avond kan door ons een e-mail (info@lieven.nl) te sturen en aan te geven dat je wilt komen, telefonisch via 073-6131763 of loop even binnen bij onze winkel aan de Rietveldenweg 64 in 's-Hertogenbosch.

Voor meer informatie over de Bali duikreis, kijk op: www.lieven.nl/duikreis-bali/
... Lees meerLees minder

6 interested  ·  3 going
Ocean Reef pool try-out

12 jun 2020, 19:15 - 12 jun 2020, 20:15

Ocean Reef pool try-out

Herman Lieven DuiksportRietveldenweg 64's-Hertogenbosch,5222 AS Kaart

Wil jij ervaren hoe het is om met een Oceanreef volgelaatsmasker te duiken?

Grijp dan nu je kans en schrijf je vandaag nog in voor één van de GRATIS Oceanreef Pool Try Outs. Tijdens de try outs krijg je onder begeleiding de mogelijkheid om in het zwembad te duiken met een Oceanreef volgelaatsmasker.

Deelname is gratis en opgeven kan door een email te sturen naar info@lieven.nl met daarin de datum van jouw keuze (21 februari, 17 april of 12 juni) Wacht niet te lang met inschrijven, want er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

*Tijdens de Ocean Reef pool try outs maak je gebruik van je eigen duikuitrusting (trimvest, fles, vinnen), wij zorgen voor de volgelaatsmaskers (incl. 1e trap, manometer en inflatorslang)
... Lees meerLees minder

9 interested
PADI PRO EVENT

2 jul 2020, 19:00 - 2 jul 2020, 21:00

PADI PRO EVENT

Herman Lieven DuiksportRietveldenweg 64's-Hertogenbosch,5222 AS Kaart

Heb jij de ambitie om een PADI Pro te worden en ben je er klaar voor om de volgende stap in je duikcarriere te zetten? Of wil je horen hoe deze opleidingen in elkaar steken van een officiële PADI Examinator?

Kom naar het PADI Pro Event bij Herman Lieven Duiksport!

Margriet Schuur (Course Director en Regional Manager PADI) en Paul Daver (PADI Course Director) praten je bij over de PADI Pro opleidingen, van Divemaster, naar Instructeur en misschien wel Course Director? Tijdens deze avond kom je alles te weten over deze opleidingen, waarbij de nadruk op de Instructeursopleiding zal liggen. Uiteraard is er de de mogelijkheid om al je vragen te stellen.

Deelname aan de PADI PRO Avond is gratis, maar aanmelden is verplicht. Aanmelden kan via email (info(@)lieven.nl), telefonisch via 073-6131763 of loop even binnen bij de winkel.

Nieuwsgierig geworden? Kijk op onze website voor meer informatie over de IDC: www.lieven.nl/padi-instructor/
... Lees meerLees minder

2 interested
Groepsreis Bali

14 nov 2020, 7:00 - 26 nov 2020, 20:00

Groepsreis Bali

Herman Lieven DuiksportRietveldenweg 64's-Hertogenbosch,5222 AS Kaart

Ga jij met ons mee naar Bali?
Tegen de tijd dat het in Nederland de dagen kort, grauw en koud zijn, is het in Indonesië heerlijk toeven. Diegenen die al eens eerder op Bali zijn geweest, weten dat er in die tijd van het jaar lekker gedoken kan worden in niet meer dan een dun natpak of zelfs een shorty. We maken een reis van 13 dagen (uit en thuis) en dat betekent een verblijf van 10 dagen in de bungalows van Pondok Bukit.

Voor meer informatie over deze reis kijk op:
www.lieven.nl/duikreis-bali/
... Lees meerLees minder

11 interested
Load more
Wil je duikmateriaal kopen? Bezoek Duikwereld.nl