Herman Lieven Duikteam BierSpecialty

Herman Lieven Duikteam BierSpecialty

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 29/02/2020
14:30 - 17:30

Locatie
Herman Lieven Duiksport

Categorieën


In de wintermaanden willen we altijd iets organiseren wat eigenlijk niets te maken heeft met het duiken. Maar wat vooral is gericht op een gezellig event.

Deze winter :

Herman Lieven Duikteam BierSpecialty

Waar kan je aan deelnemen…
Op 29-02-2020 bezoeken we de Brouwerij Sint Crispijn in Waalwijk. Gilian zal ons om 14:30 uur ons welkom heten in het oude pand aan de Winterdijk. Het oude pand is in 2017 en 2018 van een lege ruimte, omgebouwd tot een professionele brouwerij met een gezellig biercafé.
De specialty gaat van start met een rondleiding in zijn brouwerij. Gilian geeft daarbij uitleg over het proces van brouwen en wat er nodig is om een mooi biertje te maken. Na de rondleiding gaat de proeverij van start. Vier glaasjes speciaal bier van 15 cc worden aangeboden om te proeven.
Tijdens de bierproeverij worden ook versnaperingen aangeboden. Zie hieronder.

Planning :
14:30 – 14:35 uur ontvangst deelnemers bij de Brouwerij (zie de routebeschrijving en parkeren hieronder)
14:35 – 16:30 uur rondleiding in de brouwerij en bierproeverij door ons gastheer Gilian.
Afsluiting om circa 17:30 uur

Adresgegevens :
Stadsbrouwerij Sint Crispijn
Winterdijk 10
5141 KE Waalwijk

Organisatie:
André de Visser
Coördinator Herman Lieven Duikteam

Brevettering :
Liefhebber van een speciaal biertje (en uiteraard vanaf 18 jaar)

Kosten:
De rondleiding en bierproeverij (met wat lekkers) kost per deelnemer € 19,50 (betaling dient vooraf te gebeuren. Je ontvangt dan een tikkie. Alle overige consumpties zijn voor eigen rekening.

Wat krijg je voor lekkers, naast het speciaal bier :
Borrelplanken: Bij binnenkomst staan er op de tafels planken met verschillende soorten charcuterie en diverse kazen, tevens een bakjes nootjes en olijven en augurkjes.
Wollukse leest: Waalwijkse specialiteit van Van Roessel, Van Tim en Sint Crispijn. Stoverij in bladerdeeg, in plakjes geserveerd.

Wie kunnen deelnemen en hoe ?
Uiteraard als je lid bent van het Herman Lieven Duikteam. Schrijf je in op onze site. Maar ook een partner, vriend, vriendin kan ook deelnemen. Geef bij je inschrijving het aantal deelnemers op (max. per lid kunnen er 3 extra deelnemen)
Iedere deelnemer ontvangst het speciale Bierbrevet van het Herman Lieven Duikteam

Sluiting inschrijving :
De inschrijving van de Herman Lieven Duikteam BierSpecialty sluit op 25-2-2020

Route naar de Brouwerij en tips parkeren :
Kom je vanaf Den Bosch, neem dan de afslag Waalwijk Centrum. Ga onderaan de afslag linksaf en rij onder de snelweg door. Bij de rotonde ga je rechtsaf. Je rijdt nu op de Taxandriaweg met aan de linkerzijde een grote parkeerplaats. Neem toegang tot deze parkeerplaats (de eerste 2 uur is gratis) en rij helemaal naar rechts en parkeer je auto aan de buitenste parkeerstroken. Het is vanaf de parkeerplaats 5 minuten lopen tot aan de Brouwerij.
Neem nu even je mobieltje en zoek dan naar Stadsbrouwerij Sint Crispijn (Maps) en je loopt dan deels over de Heulsstraat richting het centrum en dan rechtsaf op de Winterdijk. (deze loopt vanaf deze zijde dood voor auto’s) maar te voet is het 5 minuten lopen. Je kunt dan al snel het grote pakhuis zien, waarin zich de brouwerij en biercafé zich bevindt.

Kan je worden gebracht ? 
Zet dan in je navigatie Restaurant Hugo (Hugo de Grootstraat 6 te Waalwijk) Rij dan helemaal door naar achteren (je ziet dan een volle parkeerplaats) en rechts de brouwerij.

Rijden en alcohol :
Net als duiken en alcohol, is bier proeven en rijden geen goede combinatie. Kan je worden gebracht?
De organisatie is niet verantwoordelijk voor jouw keuze om zelf te gaan rijden.

Vragen?
Stuur van een mail naar hermanlievenduikteam@gmail.com  ovv BierSpecialty

Reserveringen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Wil je duikmateriaal kopen? Bezoek Duikwereld.nl