Dommel Experience SUP-tocht - Herman Lieven duikschool & duikwinkel in 's-Hertogenbosch

Dommel Experience SUP-tocht

De Dommel is een beek en stroomafwaarts een kleinere rivier in de Kempen en de Meierij van ‘s-Hertogenbosch. Hij meet 120 kilometer, waarvan 35 kilometer op Belgisch (Limburgs) grondgebied en 85 op Nederlands (Brabants) grondgebied. Wij hebben een tocht uitgezet die je stroomafwaarts meeneemt van Sint-Oedenrode, via Olland naar Liempde. De Dommel kronkelt zich hier een weg door het mooie Brabantse landschap, de stroming is heerlijk en varieert in snelheid. Soms hangt er een lange tak over het water of een boomstam blokkeert een deel van de watergang, wij manoeuvreren er dan langs met onze boards.

Deze tocht heeft iets avontuurlijks in zich maar is ook heel rustgevend omdat het er erg stil is, de stroom neemt ons mee naar het eindpunt in Liempde. Voor de echte fanatiekelingen met veel ervaring kan er een tocht tot aan Boxtel of zelfs Den Bosch worden gedaan.

Om aan deze tocht deel te nemen is het verplicht minimaal 1x een SUP ervaring te hebben gehad en over voldoende balans te beschikken. Heb je nog nooit op een SUP gestaan dan dien je eerst een workshop bij ons te volgen.

Wil je een Dommel Experience SUP-tocht boeken? Bij ons kun je deze tocht in overleg plannen op elk gewenst moment van de week (ochtend, avond, weekend etc). Wil je boeken of meer info neem dan snel contact op of kom langs in onze winkel.

Naam tocht Tijdsduur Prijs
Dommel Experience SUP-tocht 4 uur €65,00 p.p. (meerprijs bij 1 deelnemer €5,00)
Terug naar complete overzicht tochten
Wil je duikmateriaal kopen? Bezoek Duikwereld.nl