Discover Nature Engelermeer - Herman Lieven duikschool & duikwinkel in 's-Hertogenbosch

Discover Nature Engelermeer

Voor de Discover Nature tocht gaan we op de vroege zondagochtend naar de waterkant. Wanneer de meeste mensen nog in bed liggen of thuis aan de ontbijttafel zitten is de natuur al aan het ontwaken. Het zonnetje begint net te schijnen en de lage ochtendnevel begint op te lossen, boven het water hangt nog een dun laagje mist. Nu is de natuur op z’n mooist!

Als het water helder is en het de zonnestralen door het wateroppervlak breken zien we zo nu en dan een vis en om ons heen hoor je de geluiden van de natuur. Dit is het moment dat je beseft hoe mooi de natuur in de omgeving eigenlijk is. Ervaar de natuur en kom tot rust!

De uitleg die je krijgt tijdens een tocht omtrent het suppen en de techniek is veel minder uitgebreid dan in een workshop. Bij de tochten richten we ons meer op het maken van een leuke tocht en de omgeving. Heb je nog nooit op een SUP gestaan, dan raden wij aan eerst een SUP workshop te volgen.

Wil je een Discover Nature tocht boeken? Kijk dan op onze SUP Facebook pagina wanneer de volgende workshop gepland is. Schrijf je voor meerdere deelnemers in? Dan krijg je korting.

Wil je boeken of meer info neem dan snel contact op of kom langs in onze winkel.

Totale duur 2-4 pers. 5-12 pers. 13-21 pers. 22+ pers.
Discover Nature Engelermeer 1,5 uur €34,00 €32,00 €30,00 meerprijs op aanvraag
Discover Nature Engelermeer 2,5 uur €44,00 €42,00 €40,00 meerprijs op aanvraag
Terug naar complete overzicht tochten
Wil je duikmateriaal kopen? Bezoek Duikwereld.nl