Wie zijn wij - Herman Lieven duikschool & duikwinkel in 's-Hertogenbosch

Wie zijn wij

Hallo, wij zijn Herman Lieven. Een familie bedrijf dat sinds 1898 actief is op en rond het water. November 2000 hebben Edwin & Patrick Lieven het roer overgenomen van hun vader.

In 2005 kregen wij een tip van Helly Hansen om met SUP te beginnen, dit zou dé nieuwe watersport trend worden. Helaas vanwege ruimte gebrek en het daarbij horende logistiek probleem is het idee in de ijskast gezet. Toen in 2014 duidelijk was dat wij naar een gigantisch pand op de Rietveldenweg gingen verhuizen was het tijd om SUP te introduceren aan onze klanten. In 2015 gingen de eerste SUP’s over de toonbank en inmiddels hebben we ruim 1000 workshops gegeven! Edwin Lieven is zelf zeer actief met SUP bezig en heeft in de afgelopen 6 seizoenen veel ervaring en kennis opgedaan die hij bij de inkoop & verkoop van SUP materialen inzet.

Uitbreiding verhuur & verkoop

Dit jaar (2021) hebben wij onze verhuur flink uitgebreid, er zijn meer boards beschikbaar dan ooit. In onze grote showroom staan meer dan 30 verschillende boards tentoongesteld, het aanbod is ondertussen uitgebreid naar 6 merken en veel accessoires. Nieuw is ook de grote SUP-kleding collectie.

Begeleiders

Onze SUP begeleiders zijn allemaal enthousiaste (water)-sporters en hebben voldoende ervaring met SUP en lesgeven. Ze zijn klaargestoomd voor het begeleiden van alle SUP activiteiten die georganiseerd worden door Herman Lieven.

Testcenter

In 2021 hebben wij een testcenter waar diverse merken/modellen SUP boards en peddels getest kunnen worden. Hierover binnenkort meer…

Veiligheid, EHBO en nog veel meer…

Al onze begeleiders hebben een verplichte EHBO opleiding die elke 2 jaar geüpdatet word. Veiligheid staat hoog in het vaandel bij onze organisatie, de kennis die we op hebben gedaan met het geven van inmiddels 50 jaar duikopleidingen nemen we mee in het geven & organiseren van SUP activiteiten. Tevens kiezen wij ervoor alleen met nieuwe materialen te werken, 2x per jaar updaten wij onze school materialen. Op deze manier garanderen wij uw plezier.

Wil je duikmateriaal kopen? Bezoek Duikwereld.nl