Wie zijn wij - Herman Lieven

Wie zijn wij

Hallo, wij zijn Herman Lieven. Een familie bedrijf dat sinds 1898 actief is op en rond het water. November 2000 hebben Edwin & Patrick Lieven het roer overgenomen van hun vader.

In 2005 kregen wij een tip van Helly Hansen om met SUP te beginnen, dit zou dé nieuwe watersport trend worden. Helaas vanwege ruimte gebrek en het daarbij horende logistiek probleem is het idee in de ijskast gezet. Toen in 2014 duidelijk was dat wij naar een gigantisch pand op de Rietveldenweg gingen verhuizen was het tijd om SUP te introduceren aan onze klanten. In 2015 gingen de eerste SUP’s over de toonbank en inmiddels hebben we ruim 500 workshops gegeven!

Begeleiders

Onze SUP begeleiders zijn allemaal enthousiaste (water)-sporters en hebben voldoende ervaring met SUP en lesgeven. Ze zijn klaargestoomd voor het begeleiden van alle SUP activiteiten die georganiseerd worden door Herman Lieven.

Veiligheid, EHBO en nog veel meer…

Al onze begeleiders hebben een verplichte EHBO opleiding die elke 2 jaar geüpdatet word. Veiligheid staat hoog in het vaandel bij onze organisatie, de kennis die we op hebben gedaan met het geven van inmiddels 50 jaar duikopleidingen nemen we mee in het geven & organiseren van SUP activiteiten. Tevens kiezen wij ervoor alleen met de beste en nieuwste materialen te werken. Op deze manier kunnen we kwaliteit en veiligheid garanderen.

Wil je duikmateriaal kopen? Bezoek Duikwereld.nl